Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-10-10 18:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es tomēr nesaprotu koncepciju, pēc kuras cilvēki taisa ievārījumus un zaptes
lūk, ērkšķogas, jāņogas un upenes - nahrena viņas ir vajadzīgas, kādiem vēl ievārījumiem
es, lūk, saprotu zemenes, ķiršus, avenes un meža zemenes

/iebāžot mutē baltmaizi ar ķiršu džemu/
bet tos trīs - kurš tos ievārījumus, bļin, vispār ēd?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zintish
2010-10-10 19:01 (saite)
upeņu ir labs, ko pie tējas likt, ja sanāk slimot
jāņoga man patīk želejā, labi likt arī klāt pie gaļas ēdieniem.
bet ērkšķogu ievārījums man vnk garšo. un plūmju.
principā, jebkurš ir labs, bet tik ja nav pārlieku salds.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-10-10 19:07 (saite)
ērkšķogas nea, bet pārējam pievienojos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?