Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-07-08 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
biju aizgājis uz vinčenco natali "splice" - varbūt arī, ka nav galvenā gada filma
bet kas par estētiku!!! kaut kādā ziņā reāli šedevrāla filma
un vēl tas moments, kad himera strauji augot no čo jun fata pārtop par skinhedu odriju tatū
un gotiskie (it sevišķi dzīvesgudrības ziņā) brodijs ar sāru polliju, kura savukārt izskatās nevis uz trīspadsmit gadiem kā vienmēr, bet nu tāda jau normāla sieviete
un fon trīriskā noslēdzošā daļa mežā (tur, ka pamatīgi pārklājas ar "antikristu", kļūst skaidrs epizodēs ar kaķi un trusi, tad vēl daudz kas tādu mājienu ziņā (par varoņu bekgraundu) tiek izteikts)

vārdsakot, ja arī ne gada galvenā filma, tad līdz šim noteikti labākā

ps vēl rādīja "inception" treileri, uz lielā ekrāna izstās lieliski, kaut kā šoreiz ticu, ka kristofers nolans varbūt kārtējo reizi nesajās savas brīnišķīgās idejas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2010-07-08 21:56 (saite)
lūk, viena lente, kas tiešām jāskatās uz lielā ekrāna. inception, nevis žuķiki.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2010-07-09 07:40 (saite)
es gan to filmu noskatījos un noskumu. Kaut kā no treileriem biju sapratis, ka te, mol, būs noslēpumains un fantastisks radījums uztapināts no vecām rezerves daļām, neizprotams un mistisks aliēnis mūsu vidū, oujes.

Uz to arī gāju, uz neparasto, uz neizprotamo. Ko saņēmu? Meitieti ar āža kājām un pamatinstinktu komplektu - rīt, kauties un pisties. Vienīgais kaut cik sakarīgais moments - tedious/outside vārdu spēle.

A tā daune zinātniece, metālistpanks vīriņš ar kloķi sejas centrā, pamuļķais brālītis visiem pa vidu, megakorporācijas azbesta vecene, pat asiņu slacītās skatītāju rindas pēc divu struņķu episkās kaujas...neiedvesmoja ne uz ko.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?