Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-05-15 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai arī mums te pārdodas piecsimt dažādi etiķi
kaut kādi vīna, ruma, pīlādžu, negatava tomipanambūra, amazones lietusgāžu destilētais un hondurasas zalkšu iecienītais, un plūmju un aprikožu un kādi tikai vēl ne etiķi
izskatās kārdinoši, un ir brīva vieta eksperimentiem
a vot kā jūs vispār izvēlaties, kuru no simts etiķiem dzert kaut kur izmantot?

es nemaz nerunāju par mērcēm, dresingiem un smokingiem
tā ir vispār tumša bilde


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]muzungu
2010-05-15 19:06 (saite)
Nu parastais Galda etikjis aiziet gurkju marineeshanai, pie borshkjiem, pie galertiem.
Viina etikjis + ellja ir lielsika marinaade pipariem, paprikai, kjiplokiem.
Abolu etikjis man garsho tomaatus marineejot. Savaadaak un manupraat labaak ir. Veel aboolu etikjis ir labs pielietoshanai, ja uznaak veelme kaadu kg nomest.
Granaataabolu etikjis ir baaaaigi labs liellopu galju marineejot. Sagaazh veel sarkanos siipolus kvantumos un sanaak taa, ka pa smuko.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-05-15 19:46 (saite)
o, granātābolu etiķis, tā arī pierakstīsim!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?