muzungu ([info]muzungu) rakstīja,
Nu parastais Galda etikjis aiziet gurkju marineeshanai, pie borshkjiem, pie galertiem.
Viina etikjis + ellja ir lielsika marinaade pipariem, paprikai, kjiplokiem.
Abolu etikjis man garsho tomaatus marineejot. Savaadaak un manupraat labaak ir. Veel aboolu etikjis ir labs pielietoshanai, ja uznaak veelme kaadu kg nomest.
Granaataabolu etikjis ir baaaaigi labs liellopu galju marineejot. Sagaazh veel sarkanos siipolus kvantumos un sanaak taa, ka pa smuko.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?