Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-02-19 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
austrumu kaimiņi ņemas tagad par pļuščenko, "tehnika vs artistisms"
man viss šis storijs liekas ļoti līdzīgs albērvilas olimpiādei, kad midori ito ar visu savu trīskāršo akseli pagrūda zeltu kristijai jamaguči
toreiz kaut kā tāpat bija, ka tiesneši novērtē ne apgriezienu skaitu 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2010-02-19 16:04 (saite)
a man vispār nav saprotams, kādēļ ir sporta veidi, kuru vērtē subjektīvi pēc punktiem. Nu aizlec tālāk, ātrāk, pacel smagāk - i vsjo jasna. Ar slēpēm arī, nu kurš aizlec tālāk, tas vinnējis, ko tur vēl vērtēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2010-02-19 16:15 (saite)
mani spēles apbēdina tieši ar šito figņu. ja es pareizi lasu bērnu enciklopēdijā, tad agrāk gods bija vispār piedalīties un uzvara bija, nu kruta, iedeva lauru vainagu un eļļas krūku.

pareizi te saka - vajag iet uz ātrslidošanu, tur automāts nomēra laiku, nav domstarpību (droši vien tāpat ir, bet jādomā ka mazāk).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brock
2010-02-19 16:30 (saite)
Gods bija nevis piedalīties, bet piedalīties cīņa par uzvaru. Šo kaut kā visi aizmirst.
Un jā arī piekrītu, ka subjektīvo tiesnešu punktu dāļāšanas sporti būtu jāizņem no spēlēm. Vienmēr kāds domās, ka par maz vai par daudz kādam iedeva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spotty_flyer
2010-02-19 21:44 (saite)
Nu godīgi sakot Pļuška nemaz tik artistisks nelikās. Nebija viņa slidojums tas, kas paņem. Čīkst te pa tiesāšanu, bet kad uzvar, tad tiesāts ok. Nez, man šī sistēma šķiet sakarīgākais, kas var daiļslidošanā būt, ja negrib no šamās vispār atteikties (lasīt, nogalināt sporta veidu kā tādu), tad lai tik turpina runāt un nistāsta pasakas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?