Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-10-08 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
oh, gribēju vēl lūk ko pajautāt
kur rīgā var visgaršīgāk paēst pusdienas, cena nav būtiska?!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vedjmah
2009-10-08 22:39 (saite)
runājot par tavu orig. jautājumu; par da sergio es nepiekrītu, diez kas nav; un enriko pulkstenis arī tāda garāmskrienoša dzertuve.
vot tev scenārji:

1) pilna rīga ir ar post-kaukāza tipa iestādēm (Aragats, privātmāja Ulbrokā (šo ļoti rekomendēju), Deglava ielas namiņi, etc.etc.), kam raksturīgs tas, ka klientus izsēdina mājiņās tādās kā. Ēdiens mēdz būt garšīgs ļoti, apkalpotāji nemaz nava muļķi, nu tur jāskatās; es uz tādu ietu flirtēt ar jauniepazītu puiku, nez vai attiecību n-tajā gadā. Lai gan, kas zina. Katram jau tās attiecības savādākas. No visām šašlikotavām man vislabāk garšo 'Tētis' (Berģos), bet nu tur bez transporta nikā.

2) Da Sergio nerullē nu nemaz. Tā vietā šobrīd trendīgs itālis ir http://www.rossini.lv/riga/riga.html, tur labi.

3) Talantīgi, veiksmīgi un smalki ļaudis vakaros apmeklē Vīna Galeriju! Tomēr es pati tur neesmu bijusi (bail, ka piemetīsies alerģija no sabiedrības) un nezinu, vai tev tur vajag vest meiteni :)

4) No ķīniešu virtuvēm viennozīmīgi pats labākais ir Shangri-La Teikā, Brīvības un Dzērbenes krustojumam tuvumā (šķiet, ka B 322c ir adrese), tur vāapše man kā liellopu gaļas mīļotājam jumts brauc. Nu un Honkongas zupiņa labākā Rīgā.

5) Vecrīgā es personīgi labāk neietu iekšā. Protams, esmu subjektīva un teikšu, ka Neiburgs man patīk (un kā lai nepatīk, ja es tur puzotru gadu riģipša putekļus stroikā ostīju, līdz beigās pati plēsu mēbeļu iepakojumus un izvietoju pa zāli), bet nu tevis aprakstītajam scenārijam ne pārāk, jo nu, tur mēdz būt ļoti ļoti pilns, bet jums vajag mierīgi.

nujā, prtg minēto pakistāni neesmu apmeklējusi, bet ļoti gribētu.
un beigu beigās, bez liekuļošanas bildīšu, ka visgaršīgākie kubiešu, marokāņu un brazīļu ēdieni top mūsu virtuvē. tā ka tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-10-08 22:48 (saite)
paldies
ņemšu vērā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2009-10-08 23:55 (saite)
atļaušos (martcore atvaino, ka ložņāju te pa vidu, ne pa tēmu) arii es pateikt Paldies par ieteikumiem! iepriecinaaji mani, ar iespeeju atrast Riigaa (da vispaar LV) arii ko gardu no kjiinieshvirtuves ...
info par itaali ar lieti noderees...
-
un - kas ir "jūsu virtuve" - kur ir marokaanji, kubieshi, braziilji - ljoti sakaarojaas un saintrigjeeji...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vedjmah
2009-10-09 00:35 (saite)
Ai, nu tak tu saproti, ka tie ieteikumi ir diezgan subjektīvi. Par ķīnieti gan tādās domās ir vairāk cilvēku nekā es vien. Rasbainieka zemāk minētā ķīniešu iestāde Valdemāra/Hanzas stūrī ir daļēji tiem pašiem īpašniekiem piederoša, kam arī Teikas ŠangriLa, tomēr pēdējajā tās maltītes ir, manuprāt, daudz daudz autentiskākas, lielākas, etc.

nu, mūsu virtuve ir mājās. Mājā, kur dzīvoju, vadu savas necilās dienas. Lai nav jāskumdina sevi ar ikdienišķām karbonādēm, jāpacep šad un tad arī dažādāki ēdieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?