Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-08-21 16:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
domāju, grūti noslēpt faktu, ka "inglorious basterds" pirmām kārtām ir izrādījies kaut kāds sociāls fenomens
ja īsumā, tad piemēram, vācijā šī filma par to, kā ebreji lauž galvaskausus pašu vāciešu senčiem, ir vienkārši supermazohistiski izreklamēta - milzīgi posteri, žurnālu atvērumi, desmitiem un simtiem ekrānu, lūk, afiša raksta, ka visa prese arī ir sajūsmā

a krievijā, piemēram, visi vairāk vai mazāk par "mērgļiem" spļaudas
editorials "izvestijā" jau vispār kaut kāda dziesma aiz nereālā robežām: "В итоге полковник Ланда - единственный персонаж, взывающий к сочувствию, ибо это великолепно сыгранный профессионал, то есть профи в квадрате. Сопротивляешься, за руки, за ноги себя держишь - но тянет, неумолимо тянет к блистательному цинику в эсэсовской форме. Вот ужас-то..."

ahujeķ, lūk, ko ar cilvēkiem dara WW2!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2009-08-21 19:24 (saite)
man šķiet, krievus kolbasī no domas, ka holivuda ķertos pie WW][ attēlojuma ne kanoniskajā variantā, tipa iekļaujot katiņu, masoffku ar izvarošanu uz reihstāga kāpnēm utt. Ne jau ka vai tā bija vai nē, bet vai buržuji spēs notikumus attēlot pietiekoši iespaidīgi - vēl radīsies iespaids ka tas bija kautkā garāmejot, nu vārdsakot, atkal nenovērtēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-21 19:31 (saite)
īpaši ka krievija nemitīgi balansē uz fašisma robežas, man šķiet, tā izpaužas kautkāda nācijas apziņa ka viss ir pafukāts un tāpēc jāmeklē vainīgie, kas titulnācijai sajāja visas kārtis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?