Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-04-27 18:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bračkām geimeriem un kinoskatītājiem

Под Рождество хорошо продается ВСЁ. Вообще всё - новые игры, старые игры, бандлы, аксессуары, короче всё. Но при этом запускать игры под Рождество - геморрой еще тот, рекламные площади дорогие, в магазинах места нет, да и денег у игроков к концу года магически не прибавляется.

При этом AAA-игры можно хорошо продавать и весной и, думаю, даже летом. Мы еще посмотрим на The Sims 3, но Diablo II в свое время вышла как раз летом, если помните.  И ничего, худо-бедно продали несколько коробочек.

no šejienes

kur ir ekonomiskais grauds močīt kinoblobkbāsterus uz vasaru? skolas nav - vairāk seansu apmeklētāju? bet tajā pašā laikā no pilsētām taču arī brauc uz laukiem? vai arī, tupa, tas ir brīvais laiks un viss?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vistu_zaglis
2009-04-27 18:41 (saite)
Nu geimi uz pavasari / vasaru — tas kāreiz varētu būt tieši saistīts ar studējošo jaunatni. Pie kam trendīgi tak ir uz E3 atrādīties, lai nav gadu vecs produkts jāvicina.

Par kino gan noslēpums.

(Atbildēt uz šo)


[info]dunduks
2009-04-27 18:53 (saite)
labiem geimiem tieshaam pofig kad - tas pats Oblivion iznaaca marta beigaas shkjiet, bet neizskataas, ka Bethsoft suudzeetos par plaano maizes shkjeeli.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?