Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-03-22 15:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
illumine labu tēmu pacēla - vai skolā sporta stundās ir jāliek atzīmes
un es viņai pilnīgi pievienojos, ka nav jāliek nekādā gadījumā

kur veidojās lielākā daļa atzīmju? skriešanā. a man, piemēram, ir iedzimta plakanā pēda, tāpēc cilvēcīgi es varu paskriet divas distances - sprintu (labs starta ātrums) un kaut ko ļoti garu vienmērīgā tempā (kamēr vēl nepīpēju, bija solīda izturība)
a skolā bija kas - kilometrs, pēc tam fakinā jūdze, 1500m
nemaz nerunājot par ellišķajām mokām skrienot kaut kur pa meža kalniem lejām, kā lietotājs starro var cēli desot
un neskatoties uz to, ka es trenējos gan futenē, gan pēc tam tenisā, šīs distances man vienmēr bijis grūti paskriet
starp citu, videnē arī mūsu divi stāri - basketbolisti viņas skrēja diezgan draņķīgi, lai neteiktu spēcīgāk, lai arī basketu rukāja kā dievi un varēja spēlēt visu maču bez maiņām


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liva
2009-03-22 17:14 (saite)
Bija arī atsevišķa atzīme par kora apmeklējumu.
Un visu mūžu atcerēšos, kā dabūju divnieku rokdarbos, par to, ka adu pārāk cieši, ne tā skaisti un brīvi, kā visas pārējās meitenes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-03-22 17:17 (saite)
mēs darbmācībā uztaisījām 50 slotaskātus un ļoti lepojāmies!
pie tam pieciniekus (tad vēl bija piecu baļļu sistēma) skolotājs salika jau stundas sākumā par godu visiem, kas ir ieradušies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liva
2009-03-22 17:21 (saite)
Mūsu klases džeki savukārt darbmācības stundās skolas krēslus, solus laboja un visādus citādus remontdarbus veica, par ko arī visiem bija labas atzīmes.
Bet meitenēm tikmēr lika atzīmes par to, kurai labāks buberts mājturībā ir sanācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-03-22 17:26 (saite)
jā, mēs arī viskautko labojām, da i lapu novākšana skolas teritorijā notika bioloģijas stundu ietvaros (a ko, godīgi diezgan)
ko tur meitenēm māca, es pat nesēju iedomāties, nu bet bubertu atšķirībā no slotaskāta var pēc tam arī personiskos nolūkos aprīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liva
2009-03-22 17:31 (saite)
Aprīt jau var, bet ne jau visas savos trīspadsmit gados bija baigās mājsaimnieces. Paskaties tagad uz mazajām meitenītēm un iedomājies viņas pie plīts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaso
2009-03-22 20:13 (saite)
atceros man piektajā klasē bija kaut kādas ūberkrutās sviestmaizes un tamborēšana (šķiet šalles), sestajā salāti un adīšana (zeķes un cimdi), septītajā zupas(?) un izšūšana (galdauts un atceros man nezkāpēc bija arī priekšauts), astotajā saldie un šūšana (jebko, ko vēlies no apģērba gabaliem) un devītajā no ēdieniem neatceros kas un jātaisa bija baltais darbs - uzšuj galdautu ar sešām salvetēm un izšuj monogrammu un kādus tur rakstus.

protams, ka sīkas, bet ēdieni tajā laikā atceros bija garšīgi. vislabāk patika salāti. ar saldajiem ķīseļiem un pārējām muļķībām gan bij kā bij.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liva
2009-03-22 21:30 (saite)
Nu salāti jau arī bija visvienkāršākais ko no tā visa bija jāgatavo. Bubertu, ķīseli un visādus citus kulinārijas brīnumus es vēljoprojām neprotu :)
Ir jau labi, ka to māca, un nebija jau tā ka vienmēr negaršīgi sanāca, bet kā var ielikt objektīvu vērtējumu 5 vai 10 ballu sistēmā par tavām kulinārijas prasmēm pusaudža vecumā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaso
2009-03-22 21:36 (saite)
uz šo jautājumu nemācēšu atbildēt, jo neatceros pēc kā skatījās. katrā ziņā nevienai nebija zemāk par septiņi, kad bija desmitbaļļu sistēma un zemāk par 3+, kad piecu baļļu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?