Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-26 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pasakas

glupais
Kādu dienu Glupais, kas darbā bija ticis pie sava kārtējā atvaļinājuma, nolēma apmeklēt Paradīzi, par iespaidiem noteikti pastāstot savā blogā. Firma "Šmits un partneres" solīja nedēļas laikā  atpūtu uz četrzvaigžņu mākoņa, ekskursijas pa ievērojamām vietām un 36-grādīgu nektāru ar ētera garšu.
Lūk, kā izskatījās pieraksti.
14.jūl. Atbraucām. Pie mākoņa maz strādāts, divreiz kāja iekrita kaut kādā caurumā, un visu vakaru gar logiem trokšņoja lidmašīnas, fakts.  Teicu portjē, vai tad tiešām nevar notriekt, viņš saka , ka Ellē Sātans esot  nobeidzis jau divsimt  šahtjorus, vienalga rokoties, nekāda glābiņa.
15 jūl. Bijām Paradīzes dārzā. Neko sev, Pūres līmenis.  Āboli vēl nav nogatavojušies, piemineklis Čūskai vispār nožogots.
16.jūl. Apmeklējām Imigrācijas dienestu. Te labprāt ielaiž ar tranzītvīzām, bet uz palestīniešiem skatās ar aizdomām. Vakarā dosimies pēc vietējā nektāra.
17.jūl. Mākonis ir lielisks, es apskāvu veselus divus gabalus, iemetu ar vīnogu kauliņu lidmašīnai, un rītdien mūs ar palestīniešiem sūta atpakaļ! Žēl, ka atvaļinājums beidzas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zhagata
2008-09-26 11:29 (saite)
A kur par [info]kaplacis? c(:

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?