Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-23 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:pasakas

chemaika
Reiz Chemaika kopā ar savu labāko draudzeni Žagatu nolēmu uzrakstīt ļoti skumju dzejoļu krājumu. Taču problēma - skumjas kā nenāk, tā nenāk! Tādēļ viņas abas izdomāja velnišķīgu plānu, proti, no sākuma rakstīt ļoti skumjas kļauzas. Lūk, abas piesēdās pie rakstāmmašīnas, klik klik klik, un jau gatavs: "tā un tā, cienījamā komisija, bet Lācis arī vakarā pēc desmitiem mēdz spēlēt elektroģitāru. Labvēlis."
No rīta skatās, kā tad, lūk, Lāci jau divi jenoti aizkonvojē kaut kur miglas dūmakā. Chemaika ar Žagatu abas aiz līdzjūtības pilnīgi apraudājās, un nekavējoties uzrakstīja ļoti skumju dzejoļu krājumu.

Otro dzejoļu krājumu viņas izlēma uzrakstīt vēl skumjāku, tādēļ nākamā kļauza bija vēl ciniskāka: "Tā un tā, bet Stirniņa trešdienās un ceturtdienās ved amorālu un sireālu dzīvesveidu. Lūdzu, reaģējiet. Labvēles.". Un, skat, patiešām - abi militāristi jenoti jau ved savaņģoto Stirniņu nezināmā virzienā. Chemaika ar Žagatu trīsās pieplaka viena otras plecam, bet jaunais dzejoļu krājums tapa vienas nakts laikā, un tas bija tik skumjš, kādu vēl pasaule nav redzējusi!

No honorāra abas talantīgās dzejnieces nopirka dūmdesu Lācim, barankas Stirniņai, un devās viņus apciemot slēgtā tipa stigā. Bet tur priekšā - Lācis sēž uz celma, lasa dzejoļu krājumu un birdina asaras. Stirniņa lasa krājumu un tur pie acīm mutautiņu! Abi jenoti deklamē viens otram priekšā no galvas! Un rudens lietus sitas pret koku lapām!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kemune
2008-09-23 11:39 (saite)
omfg, kāds izskaņas akords, piecslāņains septakords

(Atbildēt uz šo)


[info]murse
2008-09-23 11:40 (saite)
/murse binbā

(Atbildēt uz šo)


[info]pikaso
2008-09-23 11:51 (saite)
citreiz žēl, ka mani nepazīst un nevar iepīt pasakās. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]chaika
2008-09-23 21:29 (saite)
vaimandieniņ!
nav skumjāka stāsta pasaulē, kā stāsts par lāci un stirniņu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?