Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2004-09-07 01:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

Es ir atpakaļ
Kādas dažas dienas baudīju svētlaimi bez interneta, taču nu atkal šausmas un lifetimesuckers ir atapakaļ. Pozitīvā puse: varu raportēt, ka

1) Nupat kā noskatījos filmu The Beach. Lai arī aizvien neesmu Kaprio fans (bet viņam viena laba filma taču bija, par A.Rembo laikam?!), gabals tālu pārspēja gaidīto. Tāds klasisks tikai sākums un beigas, toties daudz visādu foršu pārsteigumu pārējos 90 filmas procentos. Shark+Gameboy+asins ceļš pa smiltīm atstāja pilnīgu augstākās kinopilotāžas sajūtu. Nevis kā vienkārši labs sinecitāts, bet smalks un gaumīgs joks.

Pārējais - kā šikā vinegretā. Paņemsim kaut vai fermerus (mani favorītpersonāži mūvijā). Viņu līdera beigu runa (ko vien vērts fakts, ka viņš pēkšņi sāka runāt skaidrā angļu valodā) un rīcība atsit Tarantīno un Montīpaitonu uzreiz, un vispār grūti noticēt, ka filma bez pilnīgi JEBKĀDA saspensa un atmosfēras var nebūt noir komēdija, bet NAV - rodas tikai tāda sirreāla sajūta (kā jau viss, kas salā darās)un atliek klakšķināt knābi un gaidīt, kas notiks tālāk. Jo ir sasodīti interesanti.

Tas laikam rodas no atteikšanās no klišejām - kam tad Kaprio īsti raka slaveno bedri ar uzsasinātajām bambusa nūjām?! Pirmajam kas iekritīs, kā tad. Un vēl tā stigšana melos un rezultātā atvālēšana "paralēlajā pasaulē" (ne jau tikai bīčā, bet arī tusiņā ar viesnīcā mirušo zelli, utt)... Tur viss nav tik vienkārši kā liekas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2004-09-08 17:28 (saite)
Es arī domāju, kurš labi varētu iederēties viņa vietā. Teiksim, A.Sandlers. Joks. Principā, jebkurš no Lock, Stock...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2004-09-08 18:13 (saite)
jude law

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-09-08 19:57 (saite)
Bet tad beibes lomā Mirdza Martinsone

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2004-09-08 20:51 (saite)
kas tad? edvarts nortons?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]agressor
2004-09-08 20:52 (saite)
bet jude law nav tāds pipļuks kā kaprio, nemaz nē, ja noskatās labāko filmu ar viņu shopping. ak jā vēl stīvens dorfs ideāls kaprio aizvietotājs (stephan dorf laikam)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?