Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-10-27 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"and he's not even local" (populārs angļu izteiciens)
starp citu, lūk, par ksenofobiju runājot, te jau viss ir skaidrs ar šīm tolerancēm.
man vot nav bail pateikt - jā, es neesmu redzējis nekur strādājošus čigānus.
jā, viņi pelna sev iztiku ar to, ka pizģī mantas visādas un pēc tam tās cenšas pārdot. mani absolūti nekrata, ka tāds nu viņiem ir romantiskais laifstails. viņi nāk uz festivālu "tabūns"un pizģī tur mantas no teltīm, un saņem pa muti par to, ka viņi to dara, nevis par to, ka viņi ir čigāni.
viņi tirgo narkotikas, pret ko man nav nekādu īpašu iebildumu, bet viņi tās pārdod arī bērniem. un tas ir zināms fakts. un ja bērnu vecāki viņus pēc tam ļoti ienīdīs, ņehuj taisīt vaļā rīki par kaut kādu apspiesto diasporu.
viņus kas ir iedzinis lubančega geto - es?!

un var, protams, cilvēks būt ļoti atvērts un pretīmnākošs visām nācijām un tautībām, bet ja šīs tautības pārstāvji tev pāris reizes nozags maku, tu vienmēr attieksies pret viņiem ar aizdomām, un šo normālo pašaaizsardzības instinktu pēc tam nodēvēs par ksenofobiju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]andalusia
2007-10-27 20:52 (saite)
nu es drīzāk runāju par aizspriedumiem kas nav balstīti ne uz ko, es piemēram vienreiz braucu itālijā ar riteni pa ielu ar vienu savu paziņu pēc tautības spāni no andalūzijas,nu viņš tāds tumsnējs kā jau D-spāņi, viņš veda uz bagažnieka vienu mūsu kopējas paziņas bērnu (blondu) nu lūk viņu aizturēja policija un pārbaudīja dokumentus,vnk tā pat bez iemesla, vai viņš gadījumā nav čigāns kas nozadzis balto bērnu, absurdi, bet tā ir reāla situācija, kas notika reiz ar mani//

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?