Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-10-06 09:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kino

Superman 2 (1980, Ričards Lesters)

Apkārtnē notiek aizdomīgas lietas - Parīzē nelabi cilvēki, pat teroristi, ir uzkāpuši Eifeļa tornī, un nevis vienkārši uzkāpuši, bet pat uznesuši kartona kastē ūdeņraža bumbu, lai Draudētu Varas Iestādēm.  Labi, šodien ūdenraža bumba, bet kas būs rīt? Ies pāri krustojumam uz sarkanās gaismas, trolejbusā pateiks rupjību konduktorei, zvanīs pa telefonu uz gadījuma numuriem un nerunās! Tas nekas, uz ielas noštrāfēsim, no sabiedriskā ransporta izsēdināsim, ūdeņraža bumbu uzspridzināsim atklātā kosmosā turpat virs Parīzes, tomēr problēma pastāv. Piekrītiet taču, pastāv!

Tikmēr nekārtības aizvien liek justies samērā nekomfortabli pilsoņiem un patriotiem. Uz Mēness virsmas ar bezkaunīgu uzvedību izceļas Mamļejeva apdziedātie metafiziskie personāži: ģenerālim Zodam palīdz turpat vai Catwoman (very feline) un Kozyolman (а за к. ответишь). Naturāli, spārda ar kājām astronautu. Kultūras - nulle. Atbilde uz to visu ir tikai viena un tā pati labi zināma, jo mums palīgā nāk Supermens, un tas ir viss, ko par viņu vajag zināt. Pēdējās trīsdemit minūtes liek mums atcerēties, ka vēl pirms Godzilla ar transformeriem vēra vaļā savas miegainās ačteles, šis čalis jau bija biznesā. Za čto i ļubim.

P.S. Un, jā, kamēr es pēc Nona sistēmas ar mainīgiem panākumiem trenēju sev Kiberskatienu, mana ģiffčonka strādā pie Gaisa Skūpsta. Forza, Italia!

in 2007 martcore says
treškonteiners! /  sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / apmier. ņurd. / afigkino



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2007-10-06 09:25 (saite)
noskatījuos karakuma bāra kīnōzālē. vismaz apm. ņrd, jā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-10-06 09:34 (saite)
pilnīgi klasiski gegi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anonymous
2007-10-06 09:36 (saite)
Kriptonītu tev uz mēles

(Atbildēt uz šo)


[info]vedjmah
2007-10-06 13:26 (saite)
šņaukājos!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?