Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-08-01 06:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja es pareizi visu saprotu, Emtec DVD matricas - redkostnoje govno
mūžu dzīvo, mūžu mācies


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2007-08-01 06:55 (saite)
tas vispār ir viens no dīvainākajiem mārketa segmentiem - +R, -R, neskaitāmi, nevienam nepazīstami brendi, neviens pircējs īsti nezina, ko tieši viņam vajag, par pārdevējiem vispār nerunājot, turklāt, nopērkot hujņu, tu klisiņām pabubini par to, kāds esi muļķis, aizmirsti par saviem iztērētajiem 0.60 vai 0.95 latiem un tā vietā, lai aizstāvētu savas patērētāja tiesības, dodies uz veikalu pirkt nākamo matricu bez garantijas pārliecības. it kā atbirums 30% apjomā būtu dabisks šajā augsto tehnoloģiju laikmetā. bet varbūt tas kaut kā kompensē virtuālo paredzamību un piešķir visam procesam drusku mežonīga medību dabiskuma?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-08-01 07:04 (saite)
man šķiet, ka būtiskākais šeit ir atrast gluži vienkārši "savu veikalu un savu pārdevēju", ar kuru uzturēt ilgstošas attiecības. teiksim, man tuvējā točkā ne reizi vien pārdevējs ir atrunājis pirkt kaut ko, kas man it kā pašam patīk - "neņem, mēsls", un es ne reizi neesmu nožēlojis, ka esmu sakojis padomam. (Emtekus es nopirku lielveikalā, neko darīt)
ar DVD matricām būtiskākais ir tas, ka, piemēram, tādam BenQ ir laikam trīs kvalitātes kategorijas, kas nu ĻOTI būtiski atšķiras, un uz paša diska šīs kategborijas, protams, nekur neparādās. a viskrutākajām matricām 0,5 - 0,6 Ls segmentā, kuras skaitās ārkārtīgi pačotīgas (aizmirsu nosaukumu, būs jāpārprasa) vispār nekas nav rakstīts virsū; viņas ir pilnīgi baltas un nedaudz biezākas/smagākas par parastajām. vot, ej nu sazini!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2007-08-01 07:02 (saite)
Vemtekas matrica

(Atbildēt uz šo)


[info]fxp
2007-08-01 09:00 (saite)
Kā jau visās lietās, vajadzīgs savs dīleris. Tad gan maksāsi par matricu Ls 0.36, gan zināsi, ka neesi nopircis sūdu.

(Atbildēt uz šo)


[info]prtg
2007-08-01 13:26 (saite)
http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]prtg
2007-08-01 13:29 (saite)
DVD Identifier diezgan precīzi pateiks, ar kādām sāpēm Tev būs jārēķinās - tikai ar izmesto naudu, vai arī pazemināto torrentu reitingu pakāsto filmu atkārtotai lejupielādēšanai, vai ģimenes foto zaudēšanas dēļ pakāsto laulības šķiršanas prāvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?