Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-07-03 14:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
martcores binokulinārie kursi, nodaļa pirmā
tātad par to, kā Cibiņam jauki un forši paēst, neiztērējot miljonus, bet daudz askētiskāku naudas summu. iegūto atlikumu var ieguldīt izklaidē.
recepte:

1. Mēs nopērkam firmas "Hortex" saldēto dārzeņu divas pakas, ja rīcībā ir normāla panna, kurā var sautēt tādas lietas uz nebēdu. Uz paciņas ir rakstīts kaut kas tipa "veseņņije ovošči", bet nu saturs jau ir aptuveni skaidrs no attēla uz iepakojuma. Tur ir jābūt puķkāpostiem un visādām pākstīm, kā arī Kukurūzai Klasiskajai. Divas pakas kopsummā maksā Ls 1,08.

2. Mēs nopērkam divus vidējus cūkgaļas gabalus. Tiem, kas nesaprata ar pirmo reizi, atgādināšu - CŪKGAĻAS, nevis liellopu, ja vien nepastāv vēlme trīs stundas ap plīti dancot krakovjaku, paralēli rakstot eseju ar nosaukumu "Kad gan viss šis murgs beigsies?". Lai noprastu, kādam tieši jābūt nopērkamajam gaļas apjomam, pirms iziešanas no mājas iesaku nopietni paskatīties uz savu pannu, un izdarīt salīdzinošos algebras - ģeometrijas aprēķinus jau iepirkšanās vietā.
2.1 Tāpat mēs nopērkam divas mednieku desiņas.

3. Lai īsumā izskaidrotu Cibiņam, kādi ir jāpērk gaļas gabali - "ar kaulu". var pirkt arī daudz un bez kaula, bet tad Cibiņš nosprāgs badā jau pēc nedēļas ar tukšu kredītkarti. Cirslīti vispār nevar sūtīt uz veikalu, jo viņš atnesīs kaut kādu tesmeni un vēl iedos buču uz vaiga.

4. Atnākot mājās, pirmkārt, ir no šī gaļas gabala jānogriež kauls un atlikušie labumi jāsagriež normālos gabalos, aptuveni ceturtdaļsērkociņkastītes lielumā. Kā pareizi nogriezt gaļu no kaula, var iemācīties drausmīgi elementārā veidā - paņemt rokās nazi un uzmanīgi paskatīties uz gaļas gabalu.

5. Gaļas gabali tiek apcepti, to prot pat piecgadīgs mentāli noguris indivīds.
5.1 Mednieku desiņas sagriežam ripiņās.

6. Piļījam pēc tam virsū pasākumam tos pašus saldētos dārzeņus (poh, ka viņi ir salipuši kopā) draudzīgā kolektīvā ar mednieku desiņām - viņas daudz vairāk ir čoinai garšai nekā daudz citam

7. Garšvielas nekādas nevajag, sāli tāpat

8. Maza uguns, kādas 40 minūtes. Var maisīt, ja ir nepārvarama vēlēšanās, jēgas, imho, nekādas. Gatavs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2007-07-03 17:33 (saite)
Aga. A Tu nelieto šito te, Vegeta? ;))))))))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-03 17:35 (saite)
nea.:) veel vairaak - ja sveshaa maajaa ieraugu, uzreiz metu miskaste - tjipa, narushaju sveshas iipashumtiesibas.:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2007-07-03 17:47 (saite)
Hmmmmm... a veikalā pirktās mērces?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-03 17:59 (saite)
austermeerci es pati nemaaku taisit, taapat Teriyaky un veel dazhas, be zkuraam dazhus eedienus prosta nau iepsejams zitaisit.:)
tomaatu meerce tjipa kechupus taisu pati, majonezi pus uz pusi, kad pati taisu, kad peerku a holandaise nopirkt nevar, var tikaj pac uztaisit.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2007-07-03 18:13 (saite)
Aaaa... nu, es taadus eedienus netaisu, man patiik vienkaarshiiba. ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-03 18:23 (saite)
man jau arii..:) es pavisam vienkaarshi eedu, ka to var redzeet manaa cibinjaa..;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2007-07-03 18:25 (saite)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2007-07-03 17:48 (saite)
man vislabākā ir "garšviela cepetim", dzeltena, maksā kaut kur 12 saņķikus, ideaļņiks vispār

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-03 17:55 (saite)
man nau maajaa nevienas maxliigaas garshvielas, izjemot Maggi daarzenju kubinji.:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?