Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-31 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zinat, kas ar jums, mīļie tautieši, nav pareizi

tas, ka jūs prezidentam zatleram sākat piedēvēt visas tās lietas, kas ir koalīcijas pārstāvjiem un viņu nosacīti sabiedrotajiem. ļoti nosacīti, jo es šaubos, vai ļeģājevam var būt vispār kas kopīgs ar TP.

vot es zinu - ja ievēlētu endziņu, tad jūs tāpat bļaģotos, ka aiz viņa taču stāv tie maukas pčoli, cilvēki, kas reiz bija nevis vienkārši pret mūsu tautu, bet gan VISU mūsu valsti maskavas vārdā. jūs ar to būtu ok?

a tagad jūs vienkārši spriežat par cilvēku pēc tā, ka viens kompromats ir izskatījies sūdīgāk par otru kompromatu. šeit nav amerika. te nav demokrātu un republikāņu partiju pārstāvju duelis. visas šīs koalīcijas un opozīcijas aizies, izjuks un pie tam vēl diezgan ātri. bet zatlers ta paliks. četrus gadus, mīlīši.

jūs nespējat vienkārši normāli pieņemt pirmo prezidentu, kuram ir bijusi jebkāda iepriekšēja saskare ar latvijas reālpolitiku.

esmu beidzis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-05-31 18:22 (saite)
Ļoti trāpīga piezīme, starp citu. Klausoties Zatlera daudzajās pārteikšanās un samudžinātajos izteikumos, man šajā ziņā tā vien uzprasījās viņa salīdzinājums ar Bušu. It kā izglītots cilvēks, bet nu nevar to redzēt, pareizāk sakot, saklausīt. Bet lai kārtīgi piestrādā pie Zatlera imidža, tīri vizuāli viņam nav ne vainas, atliek vien tāds "sīkums" kā runas prasmju uzlabošana un politiskās pieredzes iegūšana. Nepamet gan sajūta, ka ar visiem tiem daudzajiem izteikumiem par to, kā viņš ir progresējis pēdējā laikā (neesmu to pamanījis, bet lai nu paliek), ir palaists garām viens būtisks aspekts: ne jau mums (nu labi, politiķiem) viņam ir jāpalīdz (tur progresēt kā personībai un tamlīdzīgs fufelis), bet viņam kā prezidentam mums, vispār valstij, tās cilvēkiem. Varēja vnk izvēlēties piemērotāku kandidatūru, kurai nebūtu tik daudz jāmācās, lai izskatītos dotajā amatā daudzmaz ok. Esmu beidzis, cerams, ka saprati manu dziļo domu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?