Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-02 00:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es esmu laimīgs, ka redzēju šo brīdi
upd: tās taču ir čelsī beigas, viņi tagad sapratīs, ka futbolu nevar nopirkt ne par kādu naudu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2007-05-02 00:37 (saite)
upd: - precīzi manas domas

(Atbildēt uz šo)


[info]sadams
2007-05-02 00:57 (saite)
vispār jau var bet ne uzreiz. tur vajag pārdomātu plānu vairākus gadus uz priekšu. problēma tur, ka naudasmaisiem vajag visu tagad un uzreiz, ja neizdodas, značit kaut kas nav kārtībā un vajag pārmaiņas. lai gan īstenība sastāvs pat ļoti ok.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-02 01:09 (saite)
nevar. vienkārši nevar. lūk, pusstundu atpakaļ tas tika pierādīts empīriskā ceļā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]losthighway
2007-05-02 10:22 (saite)
nu nezinu, shinii sezonaa izteereetas naudas daudzums bija neatbilstoshs terminam nopirkt. Sheit vairak varetu buut vainiigs zinaams intereses zaudeejums no naudas maka puses, jo nebija pilniigi nekaadi meeginajumi situaaciju labot.

joprojaam domaaju ka par lielu naudu un nezaudeejot koncentraaciju uz meerkji dabuut var visu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-02 10:34 (saite)
kāds intereses zaudējums? a ševa par rekordummu? kalū arī ir šāgada? lūk, uz nākamo sezonu tika apsolīta dzīve zvērīgas ekonomijas apstākļos, kuros fernando torresu sola paņemt par, šķiet, 40 ļimoniem eiro un nekādi ne vairāk. kas varētu būt divreiz lielāka summa par tādas rīdingas budžetu.
fernando gan, izskatās, ka krāmē mantas uz liverpūli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]losthighway
2007-05-02 10:58 (saite)
nu cieniitais, vai tu esi redzeejis ka speeli izshkir 1 speletaajs? un ja tas izveelets nepareizi, tad kas gan tas cits ir ja ne motivaacijas truukums. ja buutu motivaacija pareizie speeletaaji tikti pirkti, pardoti, piesoliitas preemijas, iedotas daavanas utt. roma vienkarshi izsteniibaa nav labs menedzheris, ne sev, ne klubam, ne savam biznesam - un rezultaats tads izsti labs tur domaaju nebuus nekad, vieniigais varbut atdalot ipashnieka un menedzhera lomas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-02 11:23 (saite)
čuvak, nu es vairs nesaprotu: kā čelsijai var nebūt motivācijas vinnēt ČL? kā? un par sūdīgo menedžeri - čelsija var nopirkt jebkuru spēlētāju, izņemot tos, kurus viņiem naturāli citi klubi nepārdod, vai arī paši spēlētāji negrib tur iet. un tādi ir uz pirkstiem saskaitāmi. lūk, džerards. ronaldinjo. fernando torress. tas pats lāms vēl pasaules čempja laikā.
a visu pārējo viņi var savākt jebkurā diennakts laikā - vnk mauriņjo pateiks, romka atskaitīs piķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]losthighway
2007-05-02 14:18 (saite)
nu personiska motivaacija noteikti ka ir :)) bet ir vel taada lieta kaa kolektiivaa motivaacija, lai 1+1 buutu 3 nevis 2. a vinjas nav jo tur ir parak daudz zemudens straumju.

a par romkas naudu mazliet jau nu tu zagnul. romka nedod pikji shogad un tas jau plashi tika izbazuuneets, un domaaju ka vinshs saprata ka ar esoshaam investiicijaam pietiek. un izsteniibaa ja viss buutu pareizi dariits arii buutu pieticis.

tas viss ir lidziigi kaa f1 ir Toyota team. ja to naudu buutu pareizi ieguldiijushi iespeejams rezultats buutu atbilstoshs. izdarija to nepraatiigi un rezultaats ir taads kaa tagad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zathura
2007-05-02 10:58 (saite)
jā. Es jau no sākta gala gribēju Liverpūles uzvaru (ko arī saņēmu), bet par to domājot vislaik bija nedaudz žēl Čelsijas. Šis gads viņiem var beigties visai bēdīgi un ar sekām - vismaz ir tāda sajūta.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?