Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-04-29 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar ar [info]rasbainieks noskaidrojās, ka mums abiem briesmīgi patīk dziesma "ты выглядишь так не современно", tā man vispār ir grupas kino mīļākā dziesma, komplektā ar albuma "это - не любовь" tituldziesmu.

tas ir ļoti savāds viņu albums, ierakstīts šausmīgā steigā - tad viņi strādāja pie "noč" ar "akvarium"'a skaņu inženieri, kad cojs pēkšņi pateica, ka visu nahuj, un ir jāieraksta tieši šis nez no kurienes uzradies albums, nez no kurienes uzradušās dziesmas. un, ticiet man, tā ir visbrīnišķīgā Kino plate. Tur ir visskaistākā mūzika un visčoinākie teksti. šis un vēl jankas "domoj" - tie ir divi albumi krievu mūzikā, kuriem nevar līdzināties vispār nekas.

tagad ieraksts ir remāsterēts. vispār šī plate visideālāk būtu jāklausās plates vai lentinieka formātā, digitalizācija samērā sagrauj skaņas struktūru, kā jau tas ir daudzām 80-o gadu grupām, oriģinālais ieraksts ir daudz "dūmakaināks", no tā netiek uz augšām tā vilktas laukā ģitāras - bet ģeniālo jau no dziesmas nekad neizskaudīsi. jā, tas ir masthevs.
это - не любовь
ты выглядишь так не современно


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2007-04-29 21:58 (saite)
un mums ar edžu bija izcils bošetunmai kovers, ugunskuru pops.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?