Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-04-28 13:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tā vietā, lai cilvēks ietu uz darbu, skatītos kino, fanotu par futbolu, taisītu ēst, dzertu šņabi, pistos ar meitenēm vai lasītu grāmatas, viņš iet graut vai aizsargāt pieminekli, cerot uz jauniem, haļavniem džinsiem no izdemolēta veikala, jo tas laikam ir tomēr interesantāk.
tā laikam arī ir tā man neizprotamā nacionālā ideja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rakstnieks_nr1
2007-04-28 16:51 (saite)
HAHAHA!!! Krievu īpaši reliģiozie un teju vai klostera izglītību guvušie jaunieši, kuri tur godā simtiem gadu vecās kultūras tradīcijas, atšķirībā no vēja pistolēm - rietumu sekulārās jaunatnes, kas vispār nerubī tik smalkas lietas. Tev to tavā klosterskolā arī mācīja, ka aizstāvot mirušo pīšļus, vispirms ir jāpieliekās līdz grīdai ar alkoholu, kas iegūts uzlaužot tuvējo veikalu, un tad jāiet barā, skandējot "Rasija, rasija!" un tad tāpat barā jānospārda atsevišķi pie ne dižās slāvu un paraizi ticīgās nācijas piederoši jaunieši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2007-04-28 17:00 (saite)
es taču neeju ielās un nedemolēju. es tikai pateicu, ka saprotu kāpēc krieviem ir tik pārspīlēta reakcija. jā, un, ja manus radus sāktu rakt iekšā ārā, man arī nepatiktu. un viss. un nav ko no mušas izpūst ziloni. tu esi uzkarsis tik ļoti, ka varētu padomāt - tie tallinas notikumi kaut kā uz tevi attiecas. da ņihuja neaatiecas. dziļākajā būtībā, es esmu pārliecināts, tev ir dziļi pofig. tu vienkārši esi mazs, biezausains, kārtīgi neizsūkājies vanabijs ar tendeci skaļi spiegt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rakstnieks_nr1
2007-04-28 17:08 (saite)
huhū - kādi spēcīgi vārdi. Esi pamatīgi iestiprinājies, ka šitā pēkšņi sācis sprēgāt? Solidarizējies ar saviem brāļiem neklātienē?
Diemžēl šie vārdi neizklausās īpaši nopietni no cilvēka...ē, kā lai to labāk pasaka...no kura ne tikai baķka, bet pat dzejnieks finālā neiznāca.
Tomēr es, atšķirībā no tevis, personīgos apvainojumos netaisos ielaisties, un tavu seksdzīvi šajā kontekstā arī negrasos apspriest. Vien nodarbojos ar to, ko pieauguši un daudz maz saprātīgi cilvēki dēvē par civilizētu diskusiju, kas šoreiz tīrā gadījuma pēc, ieņēmusi politisku nokrāsu. Tomēr, kā jau tavi brāļi un vecātēva kopīgās atvases mūsu kaimiņvalstī šobrīd ļoti uzskatāmi pierāda, tavs uzskats par diskusiju un civilizētību kopumā ir nedaudz atšķirīgs. Lai neteiktu - nesavietojams ar pašreizējām rietumu pasaulē valdošām tendencēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2007-04-28 17:11 (saite)
jā, jā, nomierinies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?