Janvāris 29., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:10

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]markizs
Date:29. Janvāris 2013 - 17:28
(Link)
principā pēc tavas loģikas var veikt izvedumu, ka bezdarbnieces ir vieglāk sapartnerējamas. un šāds apgalvojums pats par sevi var izsaukt palielu fleimu.

tā kā, labāk uzreiz norādīt uz to, kā ne tikai kunga nauda ietekmē sieviešu maksimumu, bet arī katras pieskaitītās dāmas rocība un esamība ietekmē maksimumu. Principā vajadzētu būt tā, ka katra nākošā sieviete samazina nākošās dāmas iespējamību vismaz par kārtu un paradoksālā kartā tas varbūt nemaz nav atkarīgs no kunga rocības, bet gan tikai un vienīgi no kādas konstantes. jo galu galā kunga rocība var tikt apgūta pilnībā neatkarīgi no tās izmēra.

(āaaa jūtu jau ķedeles svilstam :)
From:[info]mikii
Date:29. Janvāris 2013 - 17:48
(Link)
nē, bezdarbnieces nav vieglāk sapenterējamas, sapenterējamības koeficients ir jāskata atsevišķi. bet no pirmā ienākumu likuma (vīrietim jāpelna vairāk nekā viņa sievietei/ēm) vidokļa, bezdarbnieces ir ir parocīgākas, ja ir jāoptimizē sieviešu skaits un pirmajam likumam jābūt izpildītam. padomāšu, varbūt var kādu formulu izvest. tiesa, es optimizācijas teoriju neatceros īpaši spoži vairs..
[User Picture]
From:[info]f
Date:29. Janvāris 2013 - 19:39
(Link)
man, starp citu, liekas, ka doma par bezdarbnieču vieglāku savervējamību nav nemaz tik aplama :)
From:[info]mikii
Date:29. Janvāris 2013 - 17:56
(Link)
ok, te nu būs. optimālā sieviešu skaita aprēķina pirmais ierobežojošais nosacījums

kur XY vīrieša ienākumi, XX - i-tās sievietes ienākumi, alfa - itās sievietes individuālās sapartnerējamības koeficient attiecīgā pret tās ienākumiem (materiālās prasības). principā, maksimizēsim uz n, bet tad vēl ir jāsaliek vīrieša derīguma (baudas?) funkcija pret sieviešu skaitu, kuru maksimizēt ar šo ierobežojumu
markizs -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

> Martkordraugi
Latest.bml
Politfantāzijas
Politekonomika
Kreatīvi
Dgramatdraugi


> Go to Top