mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Nov 2022|22:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Bija kādas divas, trīs( :) ) nedēļas tāda juša, ka Arestovičam ar Feiginu ir konflikts(tāpēc viņus neskatījos), šodien skatos un runājas normāli, kā agrāk, pat jokojas, kas priecē.

un

Bieži radās tāds iekšējs jautājums par Feiginu, jo viņš ir krievs, tāds diezgan izteikts ar krieviem raksturīgiem izteikumiem un domāšanu(secinājumi skatoties viņa kanālu), vai viņam nerodas kādas īpašas emocijas, kad Arestovičs tieši saka: "Atnāks 10 tūkstoši krievu, visus nogalināsim un apraksim, atnāks simts tūkstoši, arī visus nogalināsim un apraksim", jo nedodu ne pieci, ka Feiginam kādi radi, draugi, tuvi paziņas arī karo, krievu pusē. Saprotu, ka viņs uzlicis dalījumu krievi nav putinisti, sekošana pūlim un noziedzīgu pavēļu pildīšana arī sodāma, tāpat kā ir čečeni un ir kadirovieši, un tie kas ir nepareizajā pusē, paši vainīgi. Tur, manuprāt, jābūt iekšējam konfliktam.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:4. Novembris 2022 - 23:53
(Link)
Vispārīgi runājot, tā kā tev tas laikam ir svarīgi, tad Feigins ir krievs tieši tikpat, cik Levits latvietis.

Tas ir, manā uztverē viņi abi ir, kas vien vēlas būt, bet tā kā tev patīk šur tur -- tai skaitā šai ierakstā -- prātot par cilvēku etnisko izcelsmi, tad droši vien derēs noprecizēt.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 00:03
(Link)
Uzvārds jā ir uz to pusi. wiki saka, ka tēvs žhīds, māte krieviete.

Spriežu pēc cilvēka izpausmēm/uzvedības viņa paša jūtūbes kanālā un šajā gadījumā redzu vairāk krievu, kā žhīdu.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:5. Novembris 2022 - 00:13
(Link)
citiem vārdiem sakot, tev ir savs priekšstats par to, kādi žīdi ir, un tie, kas tam neatbilst, nemaz nav žīdi. skaidrs.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:5. Novembris 2022 - 00:22
(Link)
Viņi var spēlēt abās pusēs. Piemēram Latvijā Ždanoka ir "par krieviem". Krievijā droši vien būtu pret.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 08:23
(Link)
Šis tavs priekšatats par manu priekšstatu ir tikai tavs priekšstats un nekas vairāk.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:5. Novembris 2022 - 13:41
(Link)
ar to tu vēlies apgalvot, ka tavs priekšstats par ebrejiem ir plašos personīgajos kontaktos un vispusīgi vāktā informācijā balstīts?

ja nav, tad tie tiešām ir tikai tavi priekšstati par ebrejiem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 14:05
(Link)
Skaidrot narkomānam lietas ko viņš nesaprot, izlasot uzrakstīto, ir ļoti nepateicīga, kaut varbūt vajadzīga lieta, narkomānam vajadzīga, ne man.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:5. Novembris 2022 - 14:19
(Link)
"Spriežu pēc cilvēka izpausmēm/uzvedības viņa paša jūtūbes kanālā un šajā gadījumā redzu vairāk krievu, kā žhīdu." neizklausās vairāk kā "mapats redzēju jūtūbē, mapatam viss skaidrs", jeb vienkārši taviem priekšstatiem par ebrejiem.
Ja skaidrot nespēj, tad neaizbildinies, ka negribi. Taču tas būtu kaut kas nedaudz par vīrišķīgu no tevis prasīts, to atzīt.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 14:25
(Link)
Teicu(rakstīju) tač, ka nespēj saprast to, kas uzrakstīts iepriekš un atkal to apliecini, pat piebilstot, ka viss ir skaidrs :). Teicu(rakstīju) arī ka skaidrot narkomānam ir nepateicīga lieta un tūlīt pat narkomāns metas to apliecināt. Tad kāpēc man pūlēties ar nepateicīgu lietu, tērēt savus spēkus un laiku ar saprast nespējīgu narkomānu, kam iespējams viss jau ir skaidrs.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:5. Novembris 2022 - 14:40
(Link)
Uzrakstīts esot "tik saprotami, ka nav vērts skaidrot, nepateicīgs darbs".
Tikai iebaksti ar pirkstu tekstā, nenopūli sevi, neko vairāk, – kurā vietā, tevis rakstītajā ir nolasāms, ka zini par ebrejiem ko vairāk par "mapats redzēja jūtūbē, mapatam viss skaidrs".
Tātad, paliek neatbidēts arī begemota komentārs, ka šie ir nekamā balstīti mapata priekšstati.. jo argumentiem mapata ķirbis nepavelk, sorī not sorī.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 15:00
(Link)
Manlieks, ka sāc pats pīties kur tev viss ir skaidrs un ko mapats rakstījis. Atdziesti karstgalvi.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:5. Novembris 2022 - 15:07
(Link)
Tikai iebaksti ar pirkstu savā tekstā, kur nolasāms, ka par ebrejiem tev zināms kas vairāk kā paša uzkonstruēts priekšstats.
Ar to laikam sāka begemots un tad es.

Ja nav, nav. Viss ok.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 15:13
(Link)
Izlasi vēlreiz manu ierakstu, lai saprastu, par ko vispār rakstīju. Savus gribulīšus sameklēt baltās pelītes manos ierakstos izvērs pie sevis un tad es pilnīgi droši neiešu tur komentēt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Novembris 2022 - 12:05
(Link)
"ar to tu vēlies apgalvot, ka tavs priekšstats par ebrejiem ir plašos personīgajos kontaktos un vispusīgi vāktā informācijā balstīts?"

Personīgi kontakti būtu tikai anekdotisks. Es vados pēc viņu uzvedības vēsturiski un uzvedības politikas, kultūra sun finanšu jomā šobrīd. Jā, vispusīgas. Es zinu kāda ir oficiālā versija - žīdi kā svētie taisnības un veselā saprāta nesēji, kurus citas tautas tūkstošgadēm netaisnīgi apspiež un vajā tikai tāpēc vien, ka viņi ir žīdi, bet baltie ir iracionāli ļauni monstri. Tāpat es zinu kāda ir vēsturiskā realitāte, kas zīmē krietni negatīvāku bildi - etnonacionāli supremacisti ar sevis izredzētības kompleksu, kas nav smādējuši genocīdus pret citām tautām un pēc savas valsts zaudēšanas, izkaisīti par dažādām pasaules valstīm, vienmēr apzināti darbojušies kā etniskā mafija, ceļiem un neceļiem akumulējot bagātības un lietojot tās, lai gāztu vietējās varas, bīdītu revolūcijas un panāktu, ka politiskie režīmi kļūst par viņu spēļmatiņām, pilnīgi piedrāžot vietējo iedzīvotāju tiesības un intereses. Nav brīnumus, ka teju jebkura tauta, kas nonāca ar viņiem saskarsmē, pēc kāda laika pateica 'pietiek, lasieties, ka tiekat'.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:6. Novembris 2022 - 13:25
(Link)
Lūk, argumentēti. Piekrist vai nepiekrist, tas savukārt no maniem priekšstatiem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:6. Novembris 2022 - 13:45
(Link)
Lēkāšana pakaļ visādu deģenerātu gribulīšiem ir nogurdinošs un bezjēdzīgs pasākums, jo nākamjā reizē prasīs to pašu un papildus kāpēc klanies nepietiekami zemu.
From:[info]3koma14vs007
Date:5. Novembris 2022 - 10:55
(Link)
Esmu skatījies Feigina un Arestoviča strīmus bez pārtraukumiem praktiski kopš kara pirmās dienas un ne brīdi nav radusies sajūta, ka viņu starpā būtu radies kāds vārdos neizteikts konflikts.
Tieši tāpat, neredzu/nedzirdu ne mazākās pazīmes Feigina duālismam attieksmē pret krieviem, kuri vai nu paši karo vai atbalsta karu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Novembris 2022 - 11:14
(Link)
Par konfliktu, tas ir mans redzējums, kas balstīts vērojot viņu savstarpējo attieksmi, varu, protams, kļūdīties un izmaiņas viņu savstarpējā attieksmē bija sekas kautkam citam, bet es liktu uz konfliktu.

Par Feiginu tās ir tādas pārdomas, meģinot iedomāties sevi viņa pozīcijā. Noteikti nevēlētos tur atrasties, bet spēju novērtēt, to ko viņš dara.