mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Nov 2022|22:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:6. Novembris 2022 - 12:05
(Link)
"ar to tu vēlies apgalvot, ka tavs priekšstats par ebrejiem ir plašos personīgajos kontaktos un vispusīgi vāktā informācijā balstīts?"

Personīgi kontakti būtu tikai anekdotisks. Es vados pēc viņu uzvedības vēsturiski un uzvedības politikas, kultūra sun finanšu jomā šobrīd. Jā, vispusīgas. Es zinu kāda ir oficiālā versija - žīdi kā svētie taisnības un veselā saprāta nesēji, kurus citas tautas tūkstošgadēm netaisnīgi apspiež un vajā tikai tāpēc vien, ka viņi ir žīdi, bet baltie ir iracionāli ļauni monstri. Tāpat es zinu kāda ir vēsturiskā realitāte, kas zīmē krietni negatīvāku bildi - etnonacionāli supremacisti ar sevis izredzētības kompleksu, kas nav smādējuši genocīdus pret citām tautām un pēc savas valsts zaudēšanas, izkaisīti par dažādām pasaules valstīm, vienmēr apzināti darbojušies kā etniskā mafija, ceļiem un neceļiem akumulējot bagātības un lietojot tās, lai gāztu vietējās varas, bīdītu revolūcijas un panāktu, ka politiskie režīmi kļūst par viņu spēļmatiņām, pilnīgi piedrāžot vietējo iedzīvotāju tiesības un intereses. Nav brīnumus, ka teju jebkura tauta, kas nonāca ar viņiem saskarsmē, pēc kāda laika pateica 'pietiek, lasieties, ka tiekat'.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:6. Novembris 2022 - 13:25
(Link)
Lūk, argumentēti. Piekrist vai nepiekrist, tas savukārt no maniem priekšstatiem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:6. Novembris 2022 - 13:45
(Link)
Lēkāšana pakaļ visādu deģenerātu gribulīšiem ir nogurdinošs un bezjēdzīgs pasākums, jo nākamjā reizē prasīs to pašu un papildus kāpēc klanies nepietiekami zemu.