mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[20. Okt 2021|18:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pataloģiju konference. https://pathologie-konferenz.de/ Nāvēs pēc cov-19 vakcīnām, nedeklarētās cov-19 vakcīnu sastāvdaļas. Vāciski. Tur ir pdf ar elementiem un metodes apraksts. Diemžēl smukais taustekļainais neparādās šajās bildēs.

Daudz mikroskopa bildīšu, apraksti un jautājumi. Vāciski. https://pathologie-konferenz.de/Tod_nach_COVID-19-Impfung_www_pathologie-konferenz_de.pdf

un

Mūsdienu traģēdija - https://odysee.com/@HumanitysVault:a/COVID-Vaccine-Injuries---A-Modern-Day-Tragedy:2

Īpaši iespaidīgi izskatās grafiks, kur parādītas amerikāņu sistēmā ziņotās visas vakcīnu izraisītās nāves.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]resort
Date:20. Oktobris 2021 - 19:00
(Link)
Un kāds ir tl;dr? Konspirāciju teorijas ar katru gadu piepildās divreiz ātrāk?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:20. Oktobris 2021 - 19:41
(Link)
Pietiek ar to ka piepildās regulāri un nepārtraukti, kā jaunā dzīves īstenība, tāda Jaunā Pasaules Kārtība, kurai paredzams gals, tā, vai savādāk.
From:[info]antiprojekcija
Date:20. Oktobris 2021 - 19:30
(Link)
Kad jūs beidzot beigsiet atsaukties uz senilām "autoritātēm"?

https://correctiv.org/faktencheck/2021/09/25/mitglieder-der-pathologiekonferenz-verbreiten-unbelegte-behauptungen-ueber-covid-19-impfungen-und-todesfaelle/

Resort prasītais TLDR - divi pensionāri no sekcijām secina to, ko neviens eksperts no tām nesecina. Kāda sagadīšanās - secinājumi sakrīt ar viņu politisko pāŗliecību - abi jau iepriekš ir pazīstami kā dalībnieki organizācijā, kas organizē fiktīvas pretmasku izziņas.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:20. Oktobris 2021 - 19:43
(Link)
Jo senilā "autoritāte" antiprojekcija neko nav izpētījusi un tīklā ar saviem atklājumiem nav dalījusies. Tik vien līdz šim spējusi, kā citus apsaukāt un noliegt jebko, kas nesakrīt ar viņas politisko pārliecību.

Gluži vienkārši, nekā cita nav :).
From:[info]antiprojekcija
Date:20. Oktobris 2021 - 20:26
(Link)
Ko Tu saproti ar "neko nav izpētījusi"? Bitšūtu? Man pietiek ar to, ka ir publiski pieejami vakcīnu klīnisko pētījumu dati, un dažādu valstu zāļu aģentūru dati, kas visi vienā mutē saka, ka vakcīna ir daudzkārt drošāka par covid izslimošanu. (Un jā, pirms liec man vārdus mutē, būs vakcīnu nāves, un vakcīnu sakropļoti cilvēki - droši vien desmitiem vai simtiem. Taču būs simtiem tūkstošu, kas izdzīvos pateicoties šīm vakcīnām, un vēl tikpat, kam nebūs "long covid" vai citu ilgtermiņa veselības problēmu.)

Tas, ko es izmisīgi cenšos saprast, ir, kāpēc Tev divi vācu pensionāri, kuru metodi apstrīd visas to pašu vāciešu patologanatomu biedrības, liekas pārliecinošāki par tiem pārējiem patologanatomiem, kas uz viņu prezentāciju ir skatījušies? Kāpēc Tevi nemulsina, ka mēneša laikā neviens nopietns patologanatoms neņemas atkārtot un apstiprināt viņu atklājumus?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Oktobris 2021 - 20:40
(Link)
Vai tevi savukārt nemulsina kāpēc šādi te "konspirācijteoristi" vispār pēkšņi tā saradušies kā sēnes pēc lietus? Šie cilvēki absolūti neko neiegūst no peldēšanas pretim straumei, tikai ķengas, draudus un karjeras beigas tiem, kam tāda ir.
From:[info]antiprojekcija
Date:20. Oktobris 2021 - 22:44
(Link)
Mulsina, pat ļoti. Domāju, ka tas daļēji ir iemesls, kāpēc ap jums te trinos, jo jūs esat dzīvi piemēri tam, ko es (darba hipotēze) uztveru kā kaut kādu ļoti nopietnu domāšanas kļūdu.

Ja man jāskaidro savu izpratni - principā, pietiktu ar vienu ļoti pārliecinošu argumentu, lai man liktu šaubīties par šo vakcinācijas padarīšanu. Nu, piemēram, reāli kādu valsti, kurā starp vakcinētajiem būtu vairāk saslimušo, vai, kur statistika parādītu tās pēc-potes nāves vai ko tamlīdzīgu. Tā vietā ir jūra ļoti vāju, un bieži vien elementāri atspēkojamu apgalvojumu.

- Kā Tu izskaidro, kāpēc lai kāds liktu ziņu par ministra pārteikšanos, bet izliktos, ka liek ziņu par to, ka vakcinētie slimo biežāk?
- Kā Tu skaidro, kāpēc liek ziņas, ka UK vai Izraēlā ir vairāk slimu vakcinēto, nekā nevakcinēto, bet neko nepiebilst par vakcinēto proporciju?

Ja eksistētu tie labie un pārliecinoši argumenti (es neesmu vēl redzējis ne vienu), tad kāpēc šmaukties? Un, ja vienreiz pieķer kādu šmaucoties, kāpēc viņam ticēt atkal? Kāpēc mums katru dienu neskandina tos labos pret vakcīnu argumentus?

Piemēram, ievēro, kā es vienmēr šajā tēmā atbildu tikai ar dažām lietām:
- neatkarīga daudz dažādu valstu statistika, kura 100% gadījumu rāda vienā virzienā (vakcīna ir efektīva)
- klīniskie pētījumi, kas parāda vakcīnas drošumu
- daudzu valstu neatkarīgi vākta un oficiāli publicēta statistika par vakcīnu blakusparādībām un nāvēm

Tas ir tieši tāpēc, ka manā ieskatā, šie ir ļoti spēcīgi, un pārliecinoši argumenti. Ja man kāds atspēkotu kādu no šiem, es ļoti smagi aizdomātos, nevis izliktos, ka nekad to neesmu teicis, un vienkārši kā zaķīti no cepures izvilktu kārtējo pensionāru pāri vai miglainu video, kur parādīts sazin kas.
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:21. Oktobris 2021 - 09:23

?

(Link)
Tad jau spēsi atbildēt uz vēl vienu jautājumu: kā tas nākas, ka tik ļoti pētītām un testētām covid pretvīrusu vakscīnām nav sezonāli atjauninājumi? Ir trešā ziema, sen jau laiks vakcīnai v2 (v0, v1, v2), kā tas normāli pieņemts citas vīrusu saslimšanas - gripas gadījumā.
From:[info]antiprojekcija
Date:21. Oktobris 2021 - 13:46

Re: ?

(Link)
Zini, es nezinu, un googlē atrast arī nemāku.

Ja būtu jāmin, es domātu šādos virzienos:
1) vakcīnu tehnoloģija balstīta uz "triku" (kaut kāda proteīna atpazīšanu), nevis veidota no paša vīrusa - līdz ar to to atkārtot jaunam variantam būtu tik pat tricky kā veidot oriģinālo vakcīnu.

2) Esošās vakcīnas joprojām ir pietiekoši efektīvas arī pret jaunajiem variantiem, lai jaunas veidot neatmaksātos (nebūtu tirgus)

3) Iespējams, gripas vakcīnai ir speciālas normas, kas to vispār ļauj tā paātrināti reģistrēt, ņemot vērā ilggadējo pieredzi ar tām. (Saprotu, ka tāpat dažādos gados ir gan dažāda efektivitāte, gan dažāda smaguma blakusefekti)

Bet nu gala atbilde paliek - nezinu. ;)
From:[info]riobravo
Date:21. Oktobris 2021 - 17:37
(Link)
Nemulsina, izskaidrojums ir sociālie mediji. Kādreiz dīvaiņi bija katrs par sevi bez lielām iespējām atrast vienam otru, tagad viņi taisa forumus un domubiedru grupas, kuras feisbuka algoritms pēc tam reklamē citiem tādiem pašiem dīvaiņiem. Tā viņi vairojas.
Un šie cilvēki iegūst daudz - paziņas, kas novērtē viņu "gudrību," kas ir tieši tas, kas izstumtiem un izsmietiem dīvaiņiem dzīvē visvairāk pietrūkst.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:21. Oktobris 2021 - 18:06
(Link)
Tad jūsu bailes no "gudrības" ir irracionālas un vēršanās pret dīvaiņiem psihopātiska varas izrādīšana.
From:[info]riobravo
Date:21. Oktobris 2021 - 19:39
(Link)
Dīvaiņus jāliek mierā, bet soctīklu algoritmus gan vajadzētu pamainīt, lai magnētu mīļotāji un, piemēram, urīna dzērāji (neesi mēģinājis?), nevar tik viegli saorganizēties lielās grupās.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:21. Oktobris 2021 - 20:35
(Link)
Es jūs urīna dzērājus tiešām nesaprotu, bet ja jums vajag dzeriet, jebkādi ierobežojumi, arī grupēties, manuprāt nav attaisnojami.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:20. Oktobris 2021 - 20:52
(Link)
Neesi nu tik pieticīga un atstāj savā prātā vietu arī kritiskajai domāšanai, apskatot pēc iespējas vairāk pieredzējušu ārstu un zinātnieku viedokļu.

Ja nav lemts, tad ar nesapratīsi, vai vismaz pieleks, kad pati kļūsi par vakcīnu upuri. Nekā personīga, tikai novērojums, ka tā tas darbojas dzīvē.

Ja tik ļoti nepatīk konkrēto vācu zinātnieku darbība, kautkādu personīgu iemeslu pēc, tad brīvā valstī ir iespēja šo informāciju neuzņemt, tāpat kā es neuzņemu Latvijas šībrīža valdības melus.