MaKo
sapņi 
27.-Aug-2017 08:29 am
Visu nakti mocījos kājām. Pēdas svila un sāpēja (tas nav sapnis). No rīta aizmigos.
Redzēju garu un detaļām bagātu sapni:


- [info]vikings precas, nez kāpēc manās vecajās mājās, kādas tās bija pirms reorganizācijas. Aizbrauc uz pilsētu reģistrēties, pēc tam atgriezīsies sētā svinēt.
- Manā gultā kaut kā nonākusi līgavas māsa, bet viss diezgan nevainīgi. Manus mēģinājumus padarīt viņas dzīvi interesantāku, noglāstot kāju pa segas virsu, uztver klaji neiecietīgi. Kaut kādā brīdī, rāpjoties no gultas ārā , sēž uz manis jāteniski un meklē kaut ko pagultē. Fotoaparātu vai grāmatas? Atrod kādas putekļos ieaugušas grāmatas, kam uz vāka kādas manas bijušās meitenes bižutērija.
- līgavas māsai ir maziņš taksītis. Vedot to pastaigā, izmanās apčurāt stenderi, un vēl viena peļķe istabas vidū, pa nakti salaista.
- intermecco - es esmu kinoteātrī, un man līdzi mana radiopele. Pēkšņi pamanu, ka kinofilma reaģē uz manu peli - kursors parādās, kontroles līnija (VLC stilā). Nobijies, lai nesabojātu cilvēkiem seansu, iemetu peli iekškabatā, bet nu jau tas paliek riskanti- nejauši piespiedieni sāk radīt haosu. Pēc seansa eju meklēt tehniski atbildīgos, cenšos viņus pārliecināt par šitāda fenomena eksistenci. Netic, smejas, stāsta, ka varbūtība visai maza...
- atpakaļ kāzās. Stāvam un vērojam smaidīgus jaunos. Pie viena no maniem būcenīšiem - bērnu ratiņi (tukši). Kaut kur dabūjis uguni (kādu degošu papīra vīkšķi) taksītis palecas un aizsvilina bērnu ratiņu jumtu. Knapi nodzēsām, bet jaunajiem tas būs nepatīkams pārsteigums.
- apkārt visi čalo, ka jāveic kāzu rituāls ar neizrunājamu nosaukumu, bet neviens nezin, kas jādara. Es arī, raustot plecus slīdu gar viesu bariņu uz mājas durvīm.
- priekšnamā iemitināta kaza. Un durvju ailē iekārta grezna kleita. Varbūt otrajai dienai līgavai? Kaza pagrābj kleitas apakšmalu, norauj no pakaramā un sāk zelēt. Kazas ir dulli lopi, kas ēd visu, ko var sazelēt. Ar bļāvieniem to kleitu izglābj, un es laikam pamodos.

Nu, sapņu tulki, iztulkojiet...
Comments 
27.-Aug-2017 01:56 pm
Ko ta mēs, lai [info]vikings tulko, kālab viņš ar kazu tur kaut ko.
This page was loaded Apr 18. 2024, 9:26 pm GMT.