MaKo
Sniegputenis 
13.-Jan-2016 08:29 pm
Spriežot pēc tā, kas darās uz mana lieveņa, sniegputenis beidzot ir atradis Rīgu. Ek, būtu man tehniskā pase... bet tās vietā būs jāiztiek ar mēnešbiļeti.
Comments 
13.-Jan-2016 08:38 pm
uz mana sliekšņa kādu stundu uzputināja un tad tikko notinās "nafig"...
jāšķūrē būs, bet nav ne tuvu tam, kas bija pirms nedēļas..
cerams tev ar tāpat - proņesjot ;)
/man ir tekniskā pase, bet nezinu vai tas ir tā vērts - to izmantot :) vai esmu gatavs tam murgam, ko sev līdzi nes sabtransports... tad jau labāk rakt un rakt un pašam braukt/
13.-Jan-2016 08:51 pm
Ja sabtransportu izmanto ar prātu - iesēžoties taktiski pareizās pieturās, kurās var dabūt sēdvietu - tad nekā murgaina tur nav.
14.-Jan-2016 01:45 pm
Ne vienmēr prāts ir galvenais kritērijs, jo ne jau vienmēr iespējams iesēsties taktiski pareizās pieturās. Un viss atkarīgs arī no transporta veida - ja tas ir, piemēram, 4. tramvajs no 13. janvāra ielas uz Imantu, tad viss ir stratēģiski perfekti - tramvajs patukšs, vienmēr ir kur apsēsties, brauc mierīgi, bet, ja tas ir 3. autobuss no Merķeļa ielas uz Bolderāju, tas praktiski vienmēr ir īsts murgs - stāvgrūdām pilns un pirmais kas jādara - izmisīgi jācenšas tik pie e-talona pīkstinātāja, lai dies' pas nenotiktu tā, ka iekāpj kontrole, bet "biļetes ta nav". Un ik pa brīdim vai nu kāds atvainojas, jo pamatīgi uzkāpis uz kājas vai arī pašam kādam jāatvainojas, jo esi, piemēram, ar maku iejaucis kādam pa seju.
14.-Jan-2016 02:02 pm
Nabaga tu.
Iesaku nekāpt Merķeļa ielā, bet pieturu iepriekš. Merķeļa ielā daudzi izkāpj un daudzi iekāpj. Pa vidu būs brīdis, kad kāds sēdeklis atbrīvosies un tu varēsi iesēsties.
14.-Jan-2016 02:09 pm
Otra alternatīva man ir Ģertrūdes iela, bet tas īpaši neko daudz nemaina. Plus vēl ir ļoti auksta nokļūšana līdz tai - līdz Merķeļa ielai tieku ar tramvaju, bet uz Ģertrūdes ielu jāiet kājām, un ziemā mazās kājiņas salst. Vispār šķiet, ka puse vai pat divas trešdaļas Rīgas dzīvo Bolderājā un pa ceļam uz to.
14.-Jan-2016 02:11 pm
Ģertrūdes iela ir vēl labāks variants, jo tur kāpj ārā daudzi, kas no Pļavniekiem uz Centru braukuši.
A mazās kājās jāvelk biezas vilnas zeķes.
This page was loaded Apr 18. 2024, 2:15 pm GMT.