Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt. Tātad tikai formfaktors? Vai arī es ko nesaprotu....
ja kotletēs līdz pat 60% var nebūt gaļas (lai kotletes būtu sulīgas un garšīgas nevis sausas) tad viltotajā zaķī gaļa ir pārsvarā, ja neskaita pildījumu ;)
a par kotlešu maisīšanu tur dažādas gaumes, sākot no pienā mērcētas maizes līdz zaļiem rīvētiem kartupeļiem
ja kotletēs līdz pat 60% var nebūt gaļas (lai kotletes būtu sulīgas un garšīgas nevis sausas) tad viltotajā zaķī gaļa ir pārsvarā, ja neskaita pildījumu ;)
a par kotlešu maisīšanu tur dažādas gaumes, sākot no pienā mērcētas maizes līdz zaļiem rīvētiem kartupeļiem