MaKo
Kulinārija 
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Comments 
19.-Maijs-2014 10:21 pm
Speķis obligāts?
19.-Maijs-2014 10:23 pm
falšajā zaķi jā - uzreiz dod garšu iz za cepeškrāsns :)
19.-Maijs-2014 10:47 pm
Tātad - gaļa, ola, drusku rīvmaizes, bišķi skābā krējuma, speķis, kapāti sīpoli, garšvielas... Ko esmu aizmirsis?
19.-Maijs-2014 10:49 pm
speķi pieliek pēc tam kad viss iepriekšējais ir jau samaisīts un vēlreiz samaisa ;))


krāmē pa vidu olas vai vārītus burkānus formē kukulīšus un liek cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm 180-200 grādos ;)
19.-Maijs-2014 11:00 pm
Nez, sieru nevar pa vidu? Man kausēts dikti garšo.
19.-Maijs-2014 11:03 pm
kādreiz bij P.Stučkas ielā restorāns Rostoka - tur deva Drēzdenes kotleti - mini falšais zaķis ar sieru pa vidu :)))

nekā jauna nav uz šīs pasaules kotlešu jomā :DDD
19.-Maijs-2014 10:50 pm
p.s. ar šuvi uz leju!!!!!
This page was loaded Maijs 3. 2024, 11:30 am GMT.