MaKo
Iepriekšējais ieraksts
Nākošais ieraksts
Svaigākais
Arhīvs
Draugi
Lietotāja info
Atmiņas
MaKo Nedarbi
Kulinārija
Profils
Lietotājs:
mako
Vārds:
MaKo
mailto:mako@mako.lv
Pēdējie ieraksti
·
Kulinārija
[+30]
·
tante
-
(bez virsraksta)
[+2]
Pēdējais mēnesis
Jūlijs 2020
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Saites
Live Journals
Vakarbuļļi
Instagram
MaKo lapa
Ierakstu tagi:
#1
,
78
,
78rpm
,
cibas virtuve
,
citāti
,
daba
,
darbs
,
datori
,
devaisi
,
foto
,
joki
,
kino
,
litdibr
,
muzika
,
pasakas
,
plāni
,
pārdomas
,
runas
,
saites
,
shaize
,
tusi
,
vesture
,
www
,
Ģimenes foto
,
ģimene
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Lasīt 30
Pateikt
Saite
Atcerēties
Comments
19.-Maijs-2014 10:49 pm
tante
speķi pieliek pēc tam kad viss iepriekšējais ir jau samaisīts un vēlreiz samaisa ;))
krāmē pa vidu olas vai vārītus burkānus formē kukulīšus un liek cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm 180-200 grādos ;)
Atbildēt
Parent
Thread
Saite
19.-Maijs-2014 11:00 pm
mako
Nez, sieru nevar pa vidu? Man kausēts dikti garšo.
Atbildēt
Parent
Thread
Saite
19.-Maijs-2014 11:03 pm
tante
kādreiz bij P.Stučkas ielā restorāns Rostoka - tur deva Drēzdenes kotleti - mini falšais zaķis ar sieru pa vidu :)))
nekā jauna nav uz šīs pasaules kotlešu jomā :DDD
Atbildēt
Parent
Saite
Leave a Comment to the Entry
krāmē pa vidu olas vai vārītus burkānus formē kukulīšus un liek cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm 180-200 grādos ;)