Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt. Tātad tikai formfaktors? Vai arī es ko nesaprotu....
Vienmēr laipni. Tā kā par šo vietu uzzināju nesen, varbūt varētu pastāstīt, kāpēc jāraksta jautājumi savā privātajā blogā (cik noprotu šis tāds ir), nevis ātri atrast vēlamo informāciju izmantojot interneta meklētāju? Tas ir Jums tāds stils?
Dīvaini, ka Jūs man jautājat "Un kālab Jūs šeit ienācāt?", jo pēc tam esat minējis "("kāpēc jāraksta jautājumi savā privātajā blogā") Googlei, ne man, galu galā."" Jūs pats pasakat, ko vajag darīt, bet, šķiet, ka nedarat to. Lai apmierinātu Jūsu ziņkāri, varu pateikt - šeit esmu nokļuvis kļūdas pēc. Paziņa teica, ka ir tāda vieta klab.lv, tik nesaprotu vai tas ir twitteris vai draugiem.lv. Atvainojos, ja kautko ne tā pateicu, vai aizvainoju, tas nudien, tā nebija domāts, tikai interese (ziņkārība) kam šo izmanto. Veiksmīgu vakaru.
vispār varianti ir vairāki es tikai minēšu dažus, kas var būt pilnīgi nesaistīti ar doto realitāti - mako grib visiem paziņot, ka top viltotais zaķis un dodiet savas labākās receptes, ja gribat garšīgas vakariņas (pie mako ir iespējams uzprasīties ciemos); - mako grib paziņot, ka māk cept kotletes (hehe - te cibas folklora par minetiem, bet ar pirmo dienu cibā, to nesaprast); - interneta meklētājs izmet tikai linkus uz pr0ni vai simtstūkstošdeviņsimt sastāvdaļu recepšiem - a tā padomāt, piesiet domu cibā un parunāties ar gudriem cilvēkiem, kas te pārsvarā tirinās apkārt, sveši te ieklīst retumis ;) un uzvedās pieklājīgi ;)