MaKo
Kulinārija 
19.-Maijs-2014 04:14 pm
Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt.
Tātad tikai formfaktors?
Vai arī es ko nesaprotu....
Comments 
19.-Maijs-2014 08:06 pm
+++
savādāks pagatavošanas veids - tai skaitā: gaļas sagatavošama, cepšana, pirldījums utt. garšvielas citas - ij ar to: pilnīgi cits ēdiens un garša tas zaķis, kā kotlete...

viena pamatsastāvdaļa nenozīmē, ka ēdieni būs vienādi - maltajai gaļai ir simtiem dažādu pagatavošanas recepšu, tāpat arī citiem viltuszaķa komponentiem :) bet šis konkrētais (viltus zaķa receptēs minētais) rada tipisko viltzaķi un nav ne mazākās līdzības ar kotleti :)
This page was loaded Maijs 3. 2024, 2:20 pm GMT.