Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt. Tātad tikai formfaktors? Vai arī es ko nesaprotu....
+++ savādāks pagatavošanas veids - tai skaitā: gaļas sagatavošama, cepšana, pirldījums utt. garšvielas citas - ij ar to: pilnīgi cits ēdiens un garša tas zaķis, kā kotlete...
viena pamatsastāvdaļa nenozīmē, ka ēdieni būs vienādi - maltajai gaļai ir simtiem dažādu pagatavošanas recepšu, tāpat arī citiem viltuszaķa komponentiem :) bet šis konkrētais (viltus zaķa receptēs minētais) rada tipisko viltzaķi un nav ne mazākās līdzības ar kotleti :)
savādāks pagatavošanas veids - tai skaitā: gaļas sagatavošama, cepšana, pirldījums utt. garšvielas citas - ij ar to: pilnīgi cits ēdiens un garša tas zaķis, kā kotlete...
viena pamatsastāvdaļa nenozīmē, ka ēdieni būs vienādi - maltajai gaļai ir simtiem dažādu pagatavošanas recepšu, tāpat arī citiem viltuszaķa komponentiem :) bet šis konkrētais (viltus zaķa receptēs minētais) rada tipisko viltzaķi un nav ne mazākās līdzības ar kotleti :)