Skatos uz malto gaļu, un domāju - kāda atšķirība starp viltotā zaķa un kotlešu sastāviem? Tā pati gaļa, olas utt. Tātad tikai formfaktors? Vai arī es ko nesaprotu....
nu apmēram tā arī ir, falšajā zaķī mēdz kaut ko vidū salikt, tipa burkāni vai vārīta ola. Nu un varbūt vēl tas, ka vienu pannā, bet otru krāsnī cepina. teftelis un kotlete jau arī sastāva ziņā vienādi, atšķiras pagatavošanas veids.
+++ savādāks pagatavošanas veids - tai skaitā: gaļas sagatavošama, cepšana, pirldījums utt. garšvielas citas - ij ar to: pilnīgi cits ēdiens un garša tas zaķis, kā kotlete...
viena pamatsastāvdaļa nenozīmē, ka ēdieni būs vienādi - maltajai gaļai ir simtiem dažādu pagatavošanas recepšu, tāpat arī citiem viltuszaķa komponentiem :) bet šis konkrētais (viltus zaķa receptēs minētais) rada tipisko viltzaķi un nav ne mazākās līdzības ar kotleti :)
teftelis un kotlete jau arī sastāva ziņā vienādi, atšķiras pagatavošanas veids.