MaKo
Fondī 
1.-Sep-2006 11:58 am
Sagribējās uztaisīt fondī. Trauku Putnelim uzdāvināja uz dzimumdienu, vienreiz jau izmēģinājām ar gatavo fondī no paciņas. Interesanti - obligāti vajag Grijē un Ementāles sierus? Vai kāds vietējā ražojuma neder - Krievijas, piemēram? Tāpat atklāts jautājums par vīnu - mums ir pudeli pussausā, a receptēs tikai sausais minēts - tas nez ir principiāli? Kāds nav Pieredzes Bagāts fondī jomā un nepakonsultēs?
Comments 
1.-Sep-2006 12:49 pm
Tur receptē citrona sula figurē - gan jau ka tas būs gana.
Nekad neesmu sapratis, kāpēc skābs vīns nozīmē sauss vīns. Ir salds - garšīgs - un skābs - negaršīgs.
1.-Sep-2006 12:55 pm
Yp, citrons arī var līdzēt.

Un šito sauso vīnu šarmu es toč arī neesmu sapratis. Bet gan jau ka nianse ir tajā, ka jūzeri šamo bauda kā až mākslu, kamēr mums, plebejiem, vīns tomēr primāri ir šmiga ko ielietot prasības pret šmigu ir divas. Un otrā ir — štob lai garšīga :)
This page was loaded Apr 19. 2024, 2:06 am GMT.