MaKo
 
16.-Jun-2006 01:59 pm
Izlasīju [info]racoon viedokli par autiņiem. Nu man ar kas sakāms.
Pirkt mašīnu, rēķinoties, ka taisies ar to nosisties - tas ir stulbums. Nekāds bleķis tevi neglābs no Grand Cherokee, kas ar "rubul astoņdesmit" dēļ nedrošām šeibēm sametīsies no pretējās joslas tev purnā.
Es esmu no tiem "dudinātājiem" - un lepojos ar to. Savā desmit gadus ilgajā braucēja stāžā esmu vienu reizi naktī ieskrējis sunī (precīzāk - viņš manī, pār ielu skriedams). Kad paskatos uz pazīstamajiem "plēsējiem" paliek iespaids, ka tie sit savas mašīnas vidēji reizi divos gados katrs( kā minimums). Nu, kur jums jāskrien? Pats parasti braucu ar 55-60, tur kur 50 atļautais, 70-80, kur visi skrien (Daugavgrīvene) un 100-110 tur kur 100 atļautais. Un man ļoti nepatīk apsēsties mašīnā, kura nesas ar 160-180. Lai cik labs būtu ceļš.

p.s. Un vispār - izrādās, ka no 29.maija man nav tiesības pie stūres sēsties - tiesībām sroks beidzies :)))

p.p.s. Starp citu vēl viens arguments - jo mīkstāki bleķi un mīkstāks auto, jo mazāk trieciena spēka sanāk braucējiem - bleķīši absorbē. Protams situācijās, kad tev motors apstājas krūškurvī, tas ir mazs mierinājums. Bet tādas situācijas parasti ir divu "plēsēju" satikšanās rezultāts.
Comments 
16.-Jun-2006 02:19 pm
tieshi taadeelj ka uz celja visi pareeji ir idioti prasas tomeer auto ar bik jedziigaakiem blekjiem


es ari esu noraavis mezha cuuku ziemaa uz kaila ledus tumsaa -tici man aizskaru tik pakalj galu shameejai a autinjam stuuris krietni apskadeejaas - a sivaanc vienkarshi aizvilkaas talaak - kopsh ta laika uzskatu ka jebkursh mazauto ir auto potencialajiem pashnaavniekam

un nejau vienmeer tev trapiisies pret CHEROKEE GRAND :D
This page was loaded Jul 1. 2024, 7:48 am GMT.