es pats personīgs ([info]maigs) rakstīja,
@ 2018-03-07 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atsāku šodien sportot. aizgāju uz sporta zāli ar kolēģi. bija interesanti (esmu dzīvē bijis sporta zālē 3 reizes, visas ar šo pašu kolēģi). pierakstījos uz gadu. man, protams, agrāk vienmēr ir bijis viedoklis par "cilvēku tipu" kuri apmeklē sporta zāles". dažas latviešu īpašības ir grūti izskaust līdz kaulam - iegājušās kā bio-reflekss


man patika kāpt trenažierī un skatīties centrā uz garāmejošiem cilvēkiem, ārā pa logu, ņemoties pa laukumu vecpilsētā. nolēmu beidzot sākt klausīties Karu un mieru, kamēr nodarbošos ar aktivitātēm sporta zālē turpmāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cimone
2018-03-07 15:17 (saite)
cool cool. pēdējā laikā es it kā sevī briedinu šo pašu nodomu - sākt vai izmēģināt sākt iet uz tādu kādu zāli, bet pagaidām pieredzes trūkuma dēļ vēl neesmu 'saņēmusies'. nu, redzēsim, vai un kad es tur nonākšu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2018-03-07 15:57 (saite)
laikam vislabāk aiziet pāris reizes līdzi cilvēkam, kuram ir pieredze un kurš ir regulārais (un ar kuru ir draudzīga saikne). man, sķiet, būtu ļoti grūti saņemties vienai aiziet iefiltrēties sporta zālē. tur visi tādi.. sportiski un visu saprot no tiem aparātiem. sakautrētos un kaunētos par sevi. ko es tāds tizlenis tur viens spirinos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]marina_
2018-03-07 15:40 (saite)
uz gadu! es pat nezinu, kur pēc gada būšu. tās tik ir plānošanas spējas.
Tu jogu vairs nē?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2018-03-07 15:54 (saite)
nu šis ir holandiešu triks. opcijas - ir gada līgums par 22 eiro mēnesi. vai 2 gadu līgums par 19 eiro mēnesī. vai fleksiblais (atsakies kad gribi), par 55 eiro mēnesī.

22 eiro mēnesī iekļautas arī grupu nodarbības, sākot ar svarcelšanu, būtkampiem un beidzot ar pilatēm un jogu.

es gribu sākt trennēt izturību (kardio). jutu, ka pēc 3h kāpšanas kalnos 35 grādos, mirstu nost. ar jogu nemāku tikt tur, kur tādos apstākļos justos komfortabli. turklāt sporta zālē daudz vairāk (lasi - man ir vieglāk saprast) var konkrēti fokusēties uz vienu muskuļu grupu.
vinyasās man nav laika lai koncentrētos uz vienu muskuļu grupu, yin yogā, kur laika dahuja, atkal nenotiek spēka trenniņš.

pienāca laiks, kaut ko jaunu pamēģināt. varbūt, kad būšu uztrennējusi kardio līmenī, kur jutīšos labi, iešu atpakaļ pie īstās yoga (lasi studijas, nevis sportazāles jogas)

atgriežoties par gada līgumiem. varbūt tev tāds laika posms dzīvē, bet es atceros ļoti labi, kad šeit pirmo reizi pirms n-gadiem noslēdzu mobilā telefona līgumu uz 2 gadi (bija krietni lētāk par gadu), likās, ak šausmas, šausmas, kā es varu zināt kur es būšu, bija tāds strjoms! pēc 8 gadu dzīves šeit saproti, ka gada līgumi mobilajiem tālruņiem, gāzes provaiderim, interneta provaiderim, un visam pārējam ir dzīves sastāvdaļa, kura nekādi nesagāda strjomu vairāk.

es pagaidām neredzu vīzijas par dzīvesvietas maiņu tuvākā gada laikā, tāpēc man nav nekāda strjoma. turklāt būs lielāka motivācija iet dirsu kustināt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?