mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2011-10-27 12:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gaidu savas divas jaunās grāmatas no bookdepository (wiii). Šodien vēl jāiet pamācīties jaunā darba ģēlas. Tad gan pietiks un jāaiziet kaut kad būs uz Johnny English Reborn. Un vakar forši pie [info]aspirins pasēdējām :) jeij! Kūkas ar alu baigi labi garšo btw
Bet īstenībā ir rudenīgā sajūta, kad viss ir tāds puslīdz meeh. Toties var jau sākt gaidīt pavasari, kā jau dārznieki un lauku cilēki dara :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aspirins
2011-10-28 15:15 (saite)
ak, tu, cilvēks- gaidītājs, mūžīgais un jaukais ^_^
iemeti aci tajā manis dotajā grāmatā? patika vai izbesīja? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2011-10-28 19:57 (saite)
Es iemetu, bet aizgāju skatīties to Into the Wild filmu, pēc kuras paliku vīlies,jo viņš beigās nomira, jo man likās, ka visu filmu es tiku maldināta ar domu, ka viņš ir stiprs cilveks, bet sanaca, ka vajs, jo padevas un nomira.
Nu jaa, es paskatisos gramatu taga brivdienas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]non_sense
2011-10-28 20:45 (saite)
vins jau nenomira tapec, ka padevas - vins netika atpakal uz majam, jo upe bija parak liela. Un uz majam vins gribeja, jo saprata, ka vientuliba ir velama kamer ta nav piespiedu vientuliba (laikam ta tur bija). Vins saprata fisku un tapec nolema doties majas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aspirins
2011-10-28 21:41 (saite)
viņš bija stiprs cilvēks, bet zin kas ir Ališuk - fakts ir tāds, ka beigās mēs visi mirsim, neatkarīgi no stipruma..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aspirins
2011-10-28 21:44 (saite)
un nomira viņš, starp citu, tāpēc, ka saindējās ar augiem, no kuriem pārtika beigās, jo nebij vairs ko ēst. izrādās, ka pats nevainīgākais katra vegāna pamatrijamais materiāls - augs - arī var izraisīt saindēšanos un nāvi. tā ka vispār nekam tā īsti nav nekādas nozīmes. mirt no auga, rauga vai žņauga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mafia
2011-10-28 22:28 (saite)
man likās, ka viņš pārdzīvoja saindēšanos un nomira no bada. bet tas jau skaidrs, ka augi ir indīgi un arī gaļa ir indīga, ja ķidājot nejauši pārdur zarniņas! hehe. nu man nepatika, ka viņš ņem un upes dēļ atgriežas un sāk badoties. taisni tai brīdī, kad izdomājis savu lielo domu un gribējis iet atpakaļ darīt lietas sabiedrībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?