madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2007-08-20 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Testament koncis
pulksten ~1030 pamodina mani metālgalvas zvans [info]fxp izpildījumā. pēc neilga laika, jau esmu lejā kārā. turpat pie mājas krustojumā nāk klāt jaunieši un prasa vai mēs negribot aliņu ar tekstu "latvijas labākais" (a es tāds samocīts no iepriekšējās nakts un vēl ne gluži pamodies). pirms spēju ko saprast - braucam jau tālāk un manī tek Tērvetīte :)
pusdienas Salacgrīvas kaučkādā tur "Pie mārastantes/ Jūraszirnekļa akmeņa" krogā. Tērvetīte, sūda-lāde gaļas un sitam ceļu. Uz robežas igaunis paņēma pases, bet pat sejā neieskatījās. Paralēli backgroundā skan visi iespējamie classy driving rock tunes. saule spīd. it's all good. igauņu Rock Cafe ar gps palīdzību tika atrasts caur īsāko rūti varen žigli. a tur viss tukš un kluss. pie mums jau 4h pirms pasākuma sēž mazie scēnas tīkotāji un iestiprinas, a tur skuju. vējš un salmu ritulītis pāri ielai novirpuļo. dipu dapu chaaaaaaarge uz vecrī... tallinu ! nedaudz pamaldījāmies līdz atradām Beer House. kāds alus, kāds grauzdiņš un tad jau ar nelielu loku cauri vecpilsētas mūriem un dažiem pilnīgi čau trauku-un-lupatu veikaliem pamazām atpakaļ uz Rock Cafe. protams, kavēšanās. pilns ar pavecākiem scēnas letiņiem :) bet nu tas pleiss viņiem tur tāds diezgan neslikts. kaut kas starp Melno Piektdienu un Sapņu Fabriku. un bļļļļēēēē ku hawt rock-chick man lēja alu :) mmmmmmm
pats Testament - katras šīsdienas atrubīšanās sekundes vērts and then some ! by far vispozitīvākā atdeve no grupas. vēzi uzvarējušais lielais indiānis Čaks Billijs = 500% awesomeness. mind you, ka viņš praktiski visu laiku spēlēja savu mic-guitar un apmierināti smaidīja :) paskatoties uz viņu jau gan arī skaidrs kur tāda balss var būt :) Skolnick'a kungu nemaz sākumā nepazinu - baigi labi saglabājies tāds jauns :) visi riffi pareizi. sadziedāšana ar publiku. pie viena no songiem (forgot) publikas aicināšana uz skatuves un attiecīgi tur pilnīgs bezpreģels, bet seemed fun. The Preacher, Alone in the Dark, Into The Pit, "...now Tallin, let's see if you Practice What You Preach !!", Electric Crown, D.N.R., pilnais Legacy ar visu garo intro un šķiltavām :) mmm,  kā pēdējais tika atstāts Disciples Of The Watch. kko vēl pa vidam piemirsu. dipu dapu pa mašīnām un vrummm naktī līdz Siguldai, maza miega sessija, duša un nu pūkains darbā. bet bļēēēē ku bestestest koncis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lodzinjsh
2007-08-20 11:44 (saite)
naiss

(Atbildēt uz šo)


[info]terrifyer
2007-08-20 12:09 (saite)
awesome.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2007-08-20 12:49 (saite)
a kur fotoreportāža? :)

(Atbildēt uz šo)


[info]devour
2007-08-20 13:24 (saite)
Alone in the dark viena no viņu mīļākām \m/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fxp
2007-08-20 14:21 (saite)
Pie tās piedziedājuma arī publika dabūja izauroties, kamēr Billijs dabūja pareizos decibelus no zāles :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?