Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2021-06-25 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tāpatvien

par mūsu nākotni
Patīk šodienas 6 - 10 gadīgu bērnu (pārsvarā - meiteņu) eksistenciālisms. Pēdējā laikā jahtas braucienos diezgan interesanti par ko runā bērni, kad pieaugušie neklausās (vai vismaz viņi domā, ka neklausās). Nupat meitenes diskutēja par to, kā būtu, ja tagad visi pieaugušie nomirtu? Kā nokļūtu krastā, kas būtu, ja ilgstoši būtu jāpaliek dzīvot uz jahtas. Bet vakar bija vēl foršāk - citi bērni sprieda, ka ja tagad pieaugušie nomirtu un bērni paliktu vieni paši ezera vidū, lai izdzīvotu, nāktos sacept un apēst pieaugušos. Un no matiem sapīt paklājus un plediņus. Un tā kā matu plediņiem var nepietikt, nāksies griezt arī pašiem sev matus un tad bija diskusija kā metīs lozes, kuram pirmajam būs jāgriež mati… Nākotne ir drošās rokās, šie izdzīvos!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsiic
2021-06-28 12:56 (saite)
Bet viņi neapsprieda, kā tikt krastā? Jāatzīst, tika apspriestas tikai būtiskākās lietas(uzturs un miegs)...Kā nu sauca to piramīdu.:) Un interesanti, ka nevienam/ai nebūtu bijis bail...;DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2021-06-28 17:32 (saite)
nu, problēma #1 - izdzīvošana, viss pārējais nāk pēc tam... tas, ka ja tikt krastā, vecākus var nemaz neēst, atnāk jau tikai ar laiku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?