Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2021-01-21 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tāpatvien

par ģeneoloģiju
tas neveiklais mirklis, kad sava vecvecvectēva bildi ieraugi sievas vecvecāku fotoalbumā



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]invidia
2021-01-22 08:17 (saite)
Tas neveiklais mirklis, kad telpā ienāk sirdsāķīša māsīca, kas ir manas otrās/trešās pakāpes radinieces kopija, tikai jaunībā.
Turklāt radi bija no viena valsts rajona, tā ka man šaubu īsti nav. Bet tas bija sen un vairs nav aktuāli.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2021-01-24 20:00 (saite)
stāstam izrādījās turpinājums - nākamajā dienā aiznesu albumu vecmammai, viņa atver un - 'o, rekur mana stiprināšana baznīcā', 'rekur mana mamma, šeit tētis', un šķir albumu cauri un visiem sauc vārdus... un brīnās, ka pašai šādu bilžu nav... viena gan atradās identiska viņas albūmā..

šodien jau vesela komisija sēdēja un centās saprast kas pa kam gan no manas, gan sievas puses... vecmammai pirms diviem mēnešiem bija insults, tāpēc grūti noturēt uzmanību un ne vienmēr var saprast tās radniecības, ko viņa stāsta, bet viņas (vecmammas) vectēva otrā sieva, šķiet, ir sievas vecvecvecmammas māsa... albums, šķiet, piederējis ne gluži sievas ģimenei (nesen nomira Regitas vecmamma, tāpēc noskaidrot, no kurienes tas albūms pie viņiem, nav iespējams), bet laikam piederējis dzimtas kopīgiem kaimiņiem, kuri arī nedaudz rados gan ar vieniem, gan ar otriem (bet mūsējo radniecību vēl neatradām)... un šodien noskaidrojās arī tas, ka mana onkuļa labākais draugs ir sievas mātes brālēns... pilnīgs pīļu dīķis - visi ar visiem... ģenētiska radniecība mums ar sievu parādās kādā 6. paaudzē...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?