Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2019-01-19 00:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:amērika

par sniega apokalipsi
nu tā, ja es tuvākajās dienās neko nerakstu, es esmu miris... vismaz tā izklausās.. uz nedēļas nogali sola kaut ko meteoroloģiski nesaprotamu, cilvēki gāž apkārt veikalus iepērkot pārtikas rezerves, arī mūsu saimniece mūs mudināja piebiedroties gatavošanās pasākumiem... šodien atrakstīja fotoskola, ka nedēļas nogalē visas nodarbības atceltas un skola būs ciet, ziņa beidzas ar vārdiem "Enjoy the snow and stay safe!"...

jāsaka, ka sniega pie mums nav... oktobra beigās uzsniga diezgan bieza kārta un turējās nedēļas divas... un tagad naktīs noslīd līdz pat mīnus 14 grādiem, bet pa dienu ir plus divi un nereti līst... drēgns un nepatīkams laiks... gribu redzēt, kā sniegs paralizē Bostonu...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2019-01-19 11:26 (saite)
nebiedē..., raksti par Bostonu sniegā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2019-01-20 00:37 (saite)
Lidosta praktiski nobloķēta, visi lidojumi pārcelti vai atcelti, pastāvīgi pa visiem mediju kanāliem tiek raidīts, lai izvairītos no braukšanas un sēdētu mājās, un par to, kā atpazīt hipotermiju un kā rīkoties, ja kas tāds it piemeklējis.

Meanwhile: laukā viegls vējiņš un virpuļo pa kādai sniega pārslai, kuras teju uzreiz izkūst. Nu, šur tur zālājos ir izveidojusies milimetru bieza sniega sega. Apokalipsei bija jāsākas četros, šobrīd ir pusseši. Joprojām uz kaut ko ceram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2019-01-20 13:40 (saite)
:) Vai tas nevarētu būt tādēļ, ka amerikāņi pret visāda veida drošības riskiem ir ļoti uzmanīgi? ASV vēstniecība, piem., regulāri sūta Zviedrijā dzīvojošiem ASV pilsoņiem tādu informāciju par paaugstinātiem terorisma draudiem Zviedrijā, par kādu Zviedrijas pilsoņiem nav ne jausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord
2019-01-20 19:50 (saite)
varētu būt... jāsaka, ka nekāda apokalipse nenotika - naktī sāka snigt, pēc pusnakts izgāju laukā, notīrīju sniegu apkārt mājai un nobildēju mājasdarbu fotoskolai.. minūšu desmit laikā, ko biju uz ielas, garām pabrauca vismaz 5 sniega tīrāmās mašīnas (dziļā Bostonas nomalē, tālu no visiem centriem), kurām īsti nebija ko tīrīt... no rīta bija sasniguši centimetri 5 sniega, bērniem šodien ziemas prieki.. un nekas nestrādā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?