Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2019-01-27 12:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uzzināju, ka veca drauga dzīvesbiedre esot apmeklējusi Pētera Kļavas un pēc tam Normunda Astras lekcijas, iepazinusies ar Tibetiešu dzīvo un mirušo grāmatu un tagad atrodas... Tvaika ielā. Es domāju, vai par šādiem gadījumiem nav jāziņo kaut kādām drošības iestādēm, vai arī lekciju / nodarbību u.t.t. atstātās sekas uz cilvēka garīgo veselību ir katra individuāla atbildība.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likcepure
2019-01-29 21:25 (saite)
Jā, līderskolas atceros, mana čoma dzīvokļa biedrs naktīs saņēma zvanus, cēlās un kaut kur brauca, bet mani gan par laimi neviens tur iekšā vilkt nemēģināja, un es simt punkti arī nepavilktos - labāk to naudu tolaik iztērētu "Spalvas pa gaisu" par kviešu aliņiem.

Skaidrs, ka kaut kādu iespaidu atstāj, bet tad, ja kādam tiešām šādi aizbrauc jumts pavisam reāli un ilgtermiņā šo nodarbību iespaidā, vai par tādām potenciālām sekām nav jābrīdina citi? Vai arī šī ir ārpus kontroles zona.

Un, jā, šis beigās laikam bija kultu veicinošais, jo tur figurēja arī ar roku rakstītas slavinošas un diezgan psihodēliskas vēstules skolotājam, ko draugs bija atradis. Un te nav runa par klasisko depresiju, bet pilnīgas saiknes zudumu ar realitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?