Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2019-01-27 12:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uzzināju, ka veca drauga dzīvesbiedre esot apmeklējusi Pētera Kļavas un pēc tam Normunda Astras lekcijas, iepazinusies ar Tibetiešu dzīvo un mirušo grāmatu un tagad atrodas... Tvaika ielā. Es domāju, vai par šādiem gadījumiem nav jāziņo kaut kādām drošības iestādēm, vai arī lekciju / nodarbību u.t.t. atstātās sekas uz cilvēka garīgo veselību ir katra individuāla atbildība.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marina_
2019-01-28 17:10 (saite)
nē, tāda nav pierādāma. ja vien nav pēkšņi pierādāma arī, teiksim, dzejnieku, mūziķu atbildība pie cilvēku lekšanas pa logu.

ja cilvēkam ir nestabils psihiskais stāvoklis, tā saasināšanos var veicināt jebkas- arī, kā tu uz viņu paskaties tramvajā. acīmredzot, cilvēks ir bijis slims.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likcepure
2019-01-28 17:20 (saite)
Es to teorētiski saprotu, bet domāju, vai nākotnē tomēr potenciāli nesāksies šāda rakstura tiesu prāvas, ņemot vērā, ka tiesu darbu spektrs kļūst arvien plašāks. Gribēju tikai veicināt diskusiju par šo tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2019-01-30 01:57 (saite)
Ja prāvas sāksies, tādā gadījumā metafiziskā vaina, protams, gulsies uz tiem, kuri šādi piekrita un iekrita mūžīgās aizvainotības un sensistivitātes slazdā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?