Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2018-01-11 12:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Feikums
Vakar ar Sandru runājām par cilvēkiem, kuriem piemīt acīmredzams feikums (viltojums, kaut kas viltots - tulk. no angļu val.). Šie cilvēki pat citos aspektos ne obligāti ir cits citam līdzīgi, bet feikums viņos izpaužas teju identiski. Sandra teica, ka nesaprot, kas tas ir, kā to definēt, tāpēc es viņai, lielai kritiķei un analītiķei, devu uzdevumu - sarakstīt traktātu par feikumu.

Kamēr viņa to vēl nav izdarījusi, piedāvāšu savu versiju. Domāju, ka tie ir cilvēki, uz kuru feisbuka sienas labi izskatītos šāds ieraksts: "Aizejiet uz izstādi par Prustu. Tā ir brīnišķīga. Tā prast notvert tagadnes sajūtu."

Protams, mana piedāvātā definīcija ir nepilnīga. Var gadīties, ka ir tieši otrādi - to rakstījis vispatiesākais cilvēks uz zemeslodes. Tas ir jāprot nošķirt. Vairāk lasiet Sandras traktātā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]french_mime
2018-01-11 13:39 (saite)
Man pēdējā laikā ir izveidojies viedoklis, ka cilvēkiem šķiet fake tas, kas labi nesanāk viņiem pašiem vai ko viņi īsti nedara vai nesaprot. Piemēram es mēdzu domāt, ka britu small talk ir fake, bet tad es sapratu, ka man tas likās fake tāpēc, ka I never mean it, bet citi cilvēki mēdz to to patiešām domāt un pat izbaudīt. Es ar pārsteigumu uzzināju, ka vienam manam biedram daži citi biedri liekas fake, kuri man personīgi šķiet realest of real, bet izrādās tas tāpēc, ka viņš nejūtas komfortabli ar savu masculinity, ko šie citi biedri brīvi pauž.

Vēl man reiz viena meitene likās fakest of fake, bet tad es viņu iepazinu un sapratu, ka viņa vnk ir ļoti ekstroverta un man tas ir kaut kas pilnīgi svešs, bet viņai interesē un gribas runāties ar visiem.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?