Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2012-09-18 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Andris Kivičs

Itālijā
Esmu veikusi maršrutu Rīga-Viļņa-Roma-Mačerata. Man līdz šim likās, ka dzīvot ilgstoši ārpus Rīgas un Latvijas, - tas nav domāts man. Pagaidām izskatās, ka tas varētu būt bijis stereotips man pašai par sevi. Grūti noticēt, bet viss te izskatās apmēram tieši tā, kā es biju cerējusi. Protams, mani sajūsmina ne tikai pirmā reize ārzemēs vienai pašai, bet arī pirmā pa īstam patstāvīgās dzīves pieredze. Vakar, starpcitu, bija arī mana pirmā Erasmus ballīte. Un tūdaļ iešu iegūt savu pirmo fiskālo kodu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likcepure
2012-09-18 14:43 (saite)
Kas notika ar manu "Bet"?

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2012-09-18 14:47 (saite)
Izklausās ļoti forši!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-09-18 14:57 (saite)
Tiešām? Es gribēju ierakstīt kaut ko, es nezinu, emocionālu par to, kas un kā, bet mani ir uz mirkli tik ļoti apbūrusi tā praktiskā dzīves puse, ka spēju domāt gandrīz tikai par to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2012-09-18 15:22 (saite)
Tas jau tieši labi, ka praktiskā, materiālā dzīve piepeši var apburt. Tā sajūta, ko es tur izlasīju - varbūt ielasīju iekšā kaut ko savām sajūtām - ir "o, re, kā es varu, izrādās", kas rodas brīžos, kad pārsteidz pats sevi, tam pat nav jābūt nekam īpašam, vienkāršām ikdienas darbībām, kas tomēr kādreiz teorijā ir šķitušas neizdarāmas vai pat neiedomājamas.
Un es priecājos par pazīstamiem, kam labi iet ārzemēs, tas mani iedvesmo un pamazām bīda tuvāk tam brīdim, kad saņemšos arī pati doties kaut kur prom un kādu laiku padzīvot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-09-18 16:04 (saite)
Jā, tā ir pareizā sajūta. Un praktiskā dzīve laikam sāk apburt tiklīdz tiek mainīta vide. Iesaku vienkārši sākt kaut ko kārtot palēnām. Kad jau administratīvais aparāts būs iedarbināts, vairs nebūs atpakaļceļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dominika
2012-09-18 16:38 (saite)
Es ļoti ceru, ka man plānotā pārvākšanās uz laukiem, kas noņems lielu daļu izdzīvošanas stresa, ļaus savākties un sākt kārtot tās lietas. Tev ir pilnīga taisnība - kad sāk kaut ko darīt, tad aiziet, jo vienkārši nav atpakalceļa. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-09-18 19:34 (saite)
Jā, nu, es ar sevi darīju tieši tā. Jo citādi es nespētu savākties. Vienkārši pa kluso aizsūtīju pieteikumus un tikai tad pateicu sev, ka jābrauc prom, haha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?