Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2012-02-06 22:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir tā
Ir taču tā, ka tas, cik kaut kādi radoši darbi sasniedz cilvēkus vai nesasniedz, nav atkarīgs tik daudz no talanta, kā no visādiem blakus apstākļiem. Katram ir savi apsvērumi un vājās vietas, kur trāpīt ar rakstu, dziesmu vai uguns rijēja liesmu. Patiesi krutās lietas spēj uzreiz apjaust un novērtēt tikai retums, un tad no tā, cik šis retums ļoti nopūlas, ir atkarīgs, vai krutums kļūst par tādu meinstrīmu kā mona līza un arcade fire, vai arī mūžam paliek andergraundā. Tas nozīmē, ka pasauli uz labu vada aktīvs un centīgs retums. Paldies viņiem!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2012-03-25 11:11 (saite)
Labrīt, Karalien1
Es Jums atnācu pulksteni pārgriezt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-03-27 00:22 (saite)
Labvakar, pavalstniek! Tas ir ļoti laipni no Jūsu puses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2012-03-27 10:36 (saite)
Labrīt arvien, Karalien!
Vispār es biju cierējis uz bezpavalstniecisko galma āksta pozīciju, bet no Jūsu rokām, pavēlniec, pieņemšu ik kuru lomu.
it īpaši, ja nākošajā pārskata periōdā samazināsiet nedarbu spēka un izklaidības meslus.
Nekurnot dotos ar Jums vēl kādā turnejā.
Sūtiet depešas.
/Pāžs ar stāžu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]likcepure
2012-03-28 13:32 (saite)
Esiet sveicināts jau atkal!
Ņemot vērā, ka šī vakance joprojām ir brīva, lūgšu izskatīt Jūsu pieteikumu vēlamajai pozīcijai. Tikai ņemiet vērā, ka tad arī Jūsu attieksmei pret piederību apliecinošiem dokumentiem jākļūst klaji izklaidīgai un vieglprātīgai.
Tā kā manas rūpes par visiem pavalstniekiem (ieskaitot topošos ākstus) ir neizmērojamas, vēlos apvaicāties, kā beidzās iepriekšējā turneja?
Diemžēl tuvākajā laikā turnejas nav ieplānotas. Bet kā jau dzīvē - viss arvien plūst un mainās.
Karaliene

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Aizjūras depeša ar grifu Nesteidzīgi
[info]dooora
2012-03-28 14:38 (saite)
Jūsu Augstlabdzimstīb!

Tik ciešos sakaros ar dzīves karalisko galu neesmu bijis kopš 90-to gadu sākuma, kad toreizējais Latvijas luteriskais archibīskaps diviem zinību zilo asiņu izslāpušiem studentiem uz Nōrvēģijas Karalisti atveda vairākus litrus spirta Royal, rāmi pārkāpjot striktos aizliegto vielu aprites noteikumus. Bet viņam jau Debesīs likumi rakstīti (ne pieputējušās kancelejās): mīli savu tuvāko kā savu blašķi. Un miers.
Ievērojamais (un, iespējams, tālab bez vēsts pazudušais) ziemeļamerikāņu leksikolōgs Grāfs Ambrōzijs Bīrss mieru raksturo ne visa glaimojoši (Peace, n. In international affairs, a period of cheating between two periods of fighting), taču Jūsu pavalstniekiem, padevīgi ziņošu, kaŗa arī nekāŗojas. Es pat Jūs klusībā saucu par Mieralieni. Mieralieni Mundrō. Droši varat iekļaut mani savas mieralistes listē. Pret dokumentiem jau tagad īstenoju rūpīgi bezrūpīgu attieksmi. Ārvalstīs Jūsu padevīgs āksts parasti uz jautājumu du jū hav aj dī? atbild ar neslēptu aj hav nou fakin ajdī, mann.
Mann jau šī turneja vēl nav galā. Pāris nedēļas vēl smelšos svešzemnieku pieredzi un piedzirdi, lai pavasarī to nestu uz mieralistes apcirkņiem.
Amsterdamas cellē tosestdien ierados ap vieniem dienā. Torīt es kādas 7 reizes forsēju ciematiņu Kaldenkirchen, pēdējo vācu pieturu pirms Venlō. Un atkal, un atkal parubījos un atģidos pie Diseldorfas vai Štutgartes. Daudz aizraujošu notikumu un novērojumu ieskicēju savā ceļojumu burtnīcā. Mazliet smeldz atmiņas par tām trim reizēm, kad ārvalstu kolēģiem sarkastiski un kategōriski norādīju, ka tagad beidzot saprotu, kā viņi varēja pakāst to fakino karu, taču, zinot, ka diplomātiskas nōtas par šo nevaid iesniegtas, ir pamats uzskatīt, ka cilvēki manu viedokli ir uzklausījuši ar izpratni. Ko vispār visiem novēlu.
Jums, Mieralien — arī mierīgu dieniņ'.

/pie Dambja rezidējošais āksts

lai rezidentu spēks Jūs svētī!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?