Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2010-01-29 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
heartbeat
Tagad ir parādījušies ārkārtīgi daudz visādi tie testiņi, kurus izpilda un tad, lai iegūtu atbildi, jāieraksta savs telefona numurs. Beigās, protams, izrādās, ka pienāk ne tikai konkrētā atbilde, bet vēl dažādi citi bonusi, kas tad, ja tos neatceļ, kļūst regulāri. Izmaksas ir aptuveni divi lati nedēļā. Tad nu šorīt ar Uldiņu, kad atkal pildījām tādu testu, izdomājām, ka tur taču varētu norādīt kādu ienaidnieka telefona numuru, un ienaidniekam momentā tas liktu samaksāt vismaz divus latus. Prātojām, kurš mums ir tāds ienaidnieks, lai viņu šādi sāpinātu, tomēr ātri attapāmies, ka tas taču būtu tomēr ļauns darbs, un nospiedām krustiņu. Bet vispār jau tagad točna jāuzmanās dot kādam savu telefona numuru. Dienā var izspēlēt miljons tādu testiņu taču, un ievadīt tur pilnīgi jebkādu numuru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2010-01-29 18:41 (saite)
nepildi tos testus. tad jau labāk uztaisi savam kungam ēst. testi ir sūds. izlasi vikipēdijā par cognitive bias.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]likcepure
2010-01-30 21:17 (saite)
Nu es jau pildīju tikai pāris reižu, lai pārliecinātos, ka visur jāmaksā aptuveni Ls 1,98, un citur tas pat nav norādīts. Ēst jau biju uztaisījusi. Siera zupu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2010-03-27 02:22 (saite)
galvenais vēl, ka baigie šādas dabas IQ testi parādījušies, un uz viņu šķietami nonācu no burvīgās oranžās socportāla lapas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?