Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2020-03-16 16:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlmes
Pagājušajā ieraksta komentāros Dž. mani apskauda par to, ka šos piespiedu izolācijas apstākļus varu aizvadīt kopā ar dzīvesbiedru. Šodien, nākot mājās no M., satiku uz ielas draudzeni, kura pastaigājās ar bērnu ratos. "Mēs ar vīru šobrīd visu laiku strīdamies. Kā es apskaužu cilvēkus, kuri dzīvo vieni!" viņa teica.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]miligrami
2020-03-16 18:29 (saite)
Vetārsts šodien kā ticamu variantu kaķa neapmierinātībai minēja faktu, ka es visu laiku esmu mājās, turklāt neesot pat nevienas atsevišķas istabas, kurā varētu dabūt me time. Jap, tāds līmenis. Ja tev džeks saka, ka tu esi par daudz un vajag savu telpu un laiku, tas ir viens, bet ja to saka tavs pizģuks kaķis..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]likcepure
2020-03-16 18:50 (saite)
Jā, diezgan besīgi izklausās. Pie tam Tu tak viņam uzcēli pašam savu mini māju. Bet vai tad Fiļa vispār ir neapmierināts? Bildēs neizskatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miligrami
2020-03-16 19:10 (saite)
Vairāk tas, ka nedabū pa dienu savu ierasto mieru un klusumu, kad var kārtīgi izgulēties un tad vakarā būt mīļuks. Ja visu laiku esmu mājās, tas viņam grūtāk būt mierā, jo visu laiku jāčeko, ko es daru, ko tieši tur taisu ēst, utt. Un no tā tad arī uzvelkoties visticamāk, ka nav dabūjis savas svētās 18 stundas miega, haha. Bet tas tāpēc, ka vnk pieradis tā dzīvot - gan ar mani, gan Sabīni parasti vienmēr pa dienu pats savās darīšanās. Vakar viņš bija manāmi tramīgs, pat drusku tā kā dusmīgs arī, vienreiz arī iesita man. Tad aizgāja pusstundu pagulēt vannasistabā viens pats tumsā kādas minūtes 40, atgriezās kā cits cilvēks - mīļš, pieklājīgs, nu parastais omulis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]marina_
2020-03-16 20:51 (saite)
hahaha, izklausās pēc Fjodorova

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2020-03-16 22:54 (saite)
Man šodien tas arī ienāca prātā, kad veikalā redzēju jauniešu pāri, kam bija kaut kāda nesakritība pirkumos un kas viens ar otru tāpēc sāka runāt ar visai baisu naidu balsīs. Bet nu izolēties tā, ka dienām ilgi nevienu neredzi, arī nav baigā laime.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?