Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-01-15 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skatos LTV7 un sajūsminos: nenormāli kruti ir tie Vides faktu ceļojumi!!! Sibīrijas daba mani vienmēr ir pievilkusi, laikam tāpēc, ka mana mamma nākusi no dziļiem Krievijas laukiem, un es vienmēr esmu gribējusi turp aizbraukt. Saknes pievelk, you know.
Vēl man patika atklāsme, ka smaciņu mazgāt nevajagot, ja grib izvairīties no odiem (sens indiāņu sakāmvārds). Jee, varu iztēloties tās šausmas! :D

Atceros, ka vasarās 4 dienas, dzīvojoties pa telti pie jūras, vienīgais pieejamais ir sālsūdens & beigās jau to pašu nesmādē, jo tīram tikt ta vajag. Reizēm smiltīs berzām ābolus, jo tā šie tīrāki kļuva, bet vispār smiltis vienmēr bija visur: pat krēma bundžiņā, ūdens pudelēs un ausīs! Un odi! Ak tās šausmas, kad iegadījās bezvēja odu vakari!! Bet tas kaifs! Tas vārdos neaprakstāmais kaifs no bezcivilizācijas, pilnīgi cita laika ritējuma un vējā sapampušiem pirkstiem!!! Esmu atkarīga no jūras, un šķiet, ka šī atkarība gadu no gada pieņemas tikai spēkā nevis norimst.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2009-01-15 21:28 (saite)
Man ar šitie varianti ar pilnīgu civilizācijas trūkumu patīk. Dikti labi galva iztīrās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-15 21:34 (saite)
Mhm, galīgi pa skaidro viss rādās! Problēmas pilnīgi citādākas liekas, un ēdiens gardāks (ciemi mani sacienāja ar biešu zupu, kas man nekad nav garšojusi, un toreiz tas likās pats labākais uz šīs zemes! Kopš šīs vasaras ēdu arī bietes, nu re kā - raksturu var audzināt, kā izrādās!)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ziemelji
2009-01-15 21:33 (saite)
aj, Vides Fakti vispār ir foršākais raidījums ever.
Jā, un tādos dabas ceļojumos ir tik patīkamas tās gulēšanas teltīs, šūpuļtīklos, ēst taisīšanas virs ugunskura utt:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-15 21:43 (saite)
Jā, ūdžiņēdieni!!!!! :))
Tomēr pēdējās dienas rīts parasti tiek sagaidīts ar to, kas ēdams palicis pāri.. jā, un tad patiesi spēj novērtēt, kādā komfortā esi dzīvojis ikdienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]imix
2009-01-15 22:51 (saite)
uudzhinjsh :D tas ir mega vaards! pirms nedeeljas veel bija sniegs, gaajaam vakaraa uz kalnu un taisiijaam uudzhinju un cepaam desas! sajuutas kaa sibiirijas celjojumos :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-15 22:56 (saite)
ūdžiņš stabili sit pušu visus grillus un mangaļus, par elektriskajām krāsniņām nemaz nerunājot!! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?