Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-11-27 21:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdiņ- storijs
Šovakar man gadījās pilnīgs briesmu moments!!!
Ejot uz lekcijām, pa tumsu iebridu peļķē, kā rezultātā - kājas slapjas. Kamēr sēdi lekcijās - vel neko, bet nupat, mājās nākot.. ak vai ak vai.. Vienī brīdī jutu, ka vairs neko nejūtu. Pats trakākais - arī labās rokas dažus pirkstus vairs ne. Novilku cimdu, paskatījos un gandrīz vai sastingu: divi vidējie pilnīgi balti, balti.. saprotiet, kā izskatās balts pirksts, ibio???
Sapratu, ka labi nebūs - paķēru vienu pavisam negardu un pavisam grādīgu blašķi un skrēju mājās.. neko vairāk par dīvainu tirpoņu just spējīga nebiju. Kad nonācu mājās, atvēru karstā ūdens krānu un novilku zeķes - pavīdēja kas līdzīgs kā uz labās rokas, tikai abām kājām. Nākamais skats ir visnotaļ izteiksmīgs: Lee stāv karstā ūdens vannā un no kakliņa rauj 40% dziru, ik pa laikam iemērcot labo roku ūdenī un žēli ievaidas (ak šausmas - kad laida vaļā - sāpēja tā kā sen šaipus Daugavai nebija justs!)
Well, tagad jau ir ok, bet neomulīgi vēljoprojām. Jopcig, kas tas bija & ko man turpmāk darīt, lai tā nekad vairs neatkārtotos??? Saprotiet, man žēl pēdiņu!!!

hansene 008.jpg


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uwa
2008-11-27 22:19 (saite)
man ir maz cerību, ka tas vienkopus ir atrodams.
šajās slapjajās dienās man kolēģe staigāja ar tādiem zābakiem, ko pati sauca par sūdu stampājamiem zābakiem. pārējām bija skaisti zābaki un slapjas kājas, bet viņai - sausas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2008-11-27 22:20 (saite)
Jāvelk gumijnieki :D Vēlams oranži.. hehe :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2008-11-27 22:26 (saite)
problēma tāda, ka gumijniekos salst kājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?