Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-08-23 20:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
plāniņš
Rīt braukšu sēņot. Un tad es salasīšu daudz bērzlapes un pēc tam mājās taisīšu bērzlapju karbonādes. Mmmmm!!!

Btw - mazsālītie gurķīši sanāca perfekti!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2008-08-23 23:16 (saite)
Ok, to dara tā:
ņem bērzlapi, un novelk to krāsaino plēvīti, kārto bļodiņā ar apakšu uz augšu, apber ar nedaudz sāli un atstāj uz laiciņu (teiksim nakti). Sāls it kā atsulo to sēni un noņem kaitīgās vielas (to parasti panāk ar vārīšanu, bet šis ir cits gadījums).
Pēc tam apviļā miltos un olā, cep nost.
Garšo ideāli!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?